Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Τέλος ο Νικοπολίδης από την Εθνική Ελπίδων
| 2019-06-14 21:44:00

"Τσουνάμι" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ραγδαίες εξελίξεις - Αλλάζουν τα πάντα - "Έφαγαν" τον πρώτο

Sportdog Team
"Τσουνάμι" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ραγδαίες εξελίξεις - Αλλάζουν τα πάντα - "Έφαγαν" τον πρώτο

Ποιος Αναστασιάδης; Παίρνουν σκούπα. Δε μένει τίποτα όρθιο!

Εθνική Ελλάδας: Προδιαγεγραμμένη από πέρυσι η απομάκρυνση του Αντώνη Νικοπολίδη από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ελπίδων. Ηταν να γίνει πέρυσι, αλλά η «πολιτική» και οι αέναες διαμάχες εξουσίας εντός της ΕΠΟ, τον διατήρησαν στον πάγκο μέχρι και… σήμερα, όπου ο ίδιος ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας ανακοίνωσε, ύστερα από τέσσερα χρόνια, την αποχώρηση του από τα ηνία.

Σύμφωνα με τον sportdog, αυτή η απόφαση του Νικοπολίδη, αφενός πρόλαβε τις εξελίξεις, αφού ο Νικοπολίδης θεωρούνταν ακόμη πιο βέβαιο πως δεν θα συνέχιζε (βάσει απόφασης ΕΠΟ πλέον) στην Ελπίδων, αφετέρου είναι ενδεικτική για το τι έπεται στις εθνικές ομάδες.

Βλέπετε, από την στιγμή που όλες οι συμβάσεις των εκλεκτόρων ανανεώνονται για έναν χρόνο και οι περισσότερες εξ αυτών ανανεώθηκαν πέρυσι, λογικό είναι να μπαίνουμε ξανά στη διαδικασία νέας αξιολόγησης και νέων κρίσεων. Αξιολόγηση και κρίσεις που αναμένεται να φέρουν σαρωτικές αλλαγές (εκ νέου) και στις «μικρές» εθνικές ομάδες, με νέους ομοσπονδιακούς και βοηθούς, γενικότερα, νέο επιτελείο.

Αυτή τουλάχιστον είναι η πρόθεση των ιθυνόντων της ομοσπονδίας. Είπαμε βέβαια, επειδή γνωρίζουμε τι γίνεται στα της πολιτικής της ΕΠΟ, όλα ισχύουν και γίνονται μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Όταν μπλέκονται τα παιχνίδια εξουσίας στα ενδότερα και στη διαδικασία λήψης αποφάσεων της ομοσπονδίας, όλα είναι πιθανά. Ωστόσο, αυτό που καταγράφουμε εδώ είναι η πρόθεση για αλλαγές στην τεχνική ηγεσία των «μικρών» εθνικών ομάδων (πέραν φυσικά των όσων αναμένεται  να γίνουν με τη «γαλανόλευκη» και τη διαδοχή του Αγγελου Αναστασιάδη).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags