Facebook Pixel Τι συνέβη με ΑΕΚ και Μπεργκ - Τα δεδομένα της μεταγραφής του Μπακασέτα
| 2019-06-15 10:10:00

Απίστευτο αυτό που έκανε η ΑΕΚ με Μπεργκ - Έβαλε τα... γέλια ο Σουηδός - Φήμη... ΣΟΚ για Μπακασέτα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτο αυτό που έκανε η ΑΕΚ με Μπεργκ - Έβαλε τα... γέλια ο Σουηδός - Φήμη... ΣΟΚ για Μπακασέτα

Τρελό... θράσος της Ένωσης. Αποκάλυψη στην Τουρκία. Όντως τώρα;

Έντονες οι ρεπορταζιακές εξελίξεις στην ΑΕΚ. Σε θέματα βέβαια που είτε έχουν τελειώσει οριστικά για την Ενωση, είτε τείνουν προς τα εκεί. Το πρώτο έχει να κάνει με τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ΑΕΚ να διερευνά τις πιθανότητες της για τον Μάρκους Μπεργκ. Παρά την άρνηση εκ μέρους της Ενωσης και τις διαρροές πως ο Σουηδός φορ απλώς προτάθηκε και κατόπιν, χωρίς πολλή σκέψη, «κόπηκε», ο sportdog είναι σε θέση να αποκαλύψει πως η… πορεία του πολύ βραχύβιου φλερτ ήταν αντίθετη.

Πως δηλαδή άνθρωπος που βρίσκεται στην «καρδιά» του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ προσέγγισε την πλευρά του Σουηδού, μεταφέροντας την πρόθεση της ομάδας για διαπραγματεύσεις. Ηταν μάλιστα σαφής ως προς τα «μπορώ» των «κιτρινόμαυρων», τα οποία ναι μεν βάσει της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζεται στο club έσπαγαν το… ταβάνι, αλλά απείχαν πάρα πολύ από τα «θέλω» του 33χρονου Σκανδιναβού. Ετσι, χωρίς να χρειαστεί καν να μπουν οι δύο πλευρές σε ουσιαστική διαπραγμάτευση, η όλη προσπάθεια της ΑΕΚ σταμάτησε πριν καν πρακτικά αρχίσει.

Οσο για το δεύτερο κομμάτι, το θέμα που τείνει να τελειώσει είναι αυτό της μεταγραφής του Τάσου Μπακασέτα στην Αλάνιασπορ. Προφανώς, η μεταγραφή είναι δεδομένη και δεν χαλάει. Αυτό όμως που προκύπτει από την Τουρκία και από πληροφορίες που προέρχονται από το τουρκικό club, είναι πως η πρόταση που έχει κατατεθεί (και έχει γίνει δεκτή) στην ΑΕΚ δεν ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα ποσά που γράφτηκαν από χτες και συνεχίζονται και σήμερα (800.000, 1 εκατ., ή ακόμη και 1,2 εκατ. ευρώ).

Μάλιστα, οι σχετικές πληροφορίες γίνονται και… πιπεράτες επισημαίνοντας πως υπάρχει και η πιθανότητα να μην χρειαστεί καν η Αλάνιασπορ να δώσει τελικά χρήματα στην ΑΕΚ, χωρίς πάντως – ως τώρα – το ρεπορτάζ του sportdog να έχει καταφέρει να αποκωδικοποιήσει τι ακριβώς σημαίνει αυτό και πως ακριβώς θα μπορέσει να γίνει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags