Facebook Pixel ΠΑΟΚ:
| 2019-06-16 14:35:00

Γι’ αυτόν τα δίνει όλα ο Ιβάν - Εξτρέμ που "σκοτώνει" - Συμβόλαιο 2,3 εκατ. - "Πακέτο" με Λάμπρου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Γι’ αυτόν τα δίνει όλα ο Ιβάν - Εξτρέμ που "σκοτώνει" - Συμβόλαιο 2,3 εκατ. - "Πακέτο" με Λάμπρου!

Σκάει "μπαμ" στην Τούμπα. Τον... τελειώνουν. Πώς θα έρθει;

ΠΑΟΚ: Γνωστό πως στον Δικέφαλο ψάχνουν έναν εξτρέμ από το… πάνω ραφί, ικανό να κάνει τη διαφορά. Εμπειρο και ηλικιακά και βάσει παραστάσεων, αφού στη συγκεκριμένη θέση, ο «δικέφαλος» διαθέτει πολύ ταλέντο,  αλλά όχι και εμπειρία. Ξεκάθαρα η διάθεση είναι να αποκτηθεί παίκτης για τον οποίο θα διατεθεί το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ των νταμπλούχων γι’ αυτό και οι επιλογές που εξετάζονται δεν είναι καθόλου, μα καθόλου φτηνές ή εύκολες.

Αυτή που πρέπει να προστεθεί στην σχετική λίστα είναι αυτή του Ζερεμέιν Λενς. Ολλανδός εξτρέμ, με ικανότητα να παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης, αγωνίζεται την τελευταία διετία στην Μπεσίκτας, η αλλαγή πολιτικής όμως της οποίας τον έχει φέρει στην πόρτα της εξόδου. Τόσο γιατί ο νέος προπονητής των «μαύρων αετών», Αμπντουλάχ Αβτσί δεν τον υπολογίζει όσο γιατί και το συμβόλαιο του (2,3 εκατ. ευρώ οι ετήσιες απολαβές του) ξεπερνάνε το πλαφόν που από εδώ και πέρα θέλει να θέσει ο τουρκικός σύλλογος.

Ετσι, παρότι ο άλλοτε διεθνής Ολλανδός εξτρέμ έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια, η Μπεσίκτας είναι διατεθειμένη να ακούσει οποιαδήποτε προσφορά για την παραχώρηση του.  Η αλήθεια είναι πως σε αυτό το σημείο έφτασε επειδή δεν κατάφερε  να βρει πρόταση για πώληση, οπότε σύμφωνα με τα τουρκικά media εξετάζει πλέον και προσφορές δανεισμού.  Ενδεικτικό για το τι ακριβώς θέλει η Μπεσίκτας για να συναινέσει στην παραχώρηση του 32χρονου εξτρέμ είναι πως απέρριψε, προ ημέρων, πρόταση δανεισμού της Σίβασπορ, η οποία και κάλυπτε το 1,3 εκατ. ευρώ από τις απολαβές του Λενς.

Στα συν του ΠΑΟΚ είναι και το ότι ο ποδοσφαιριστής εκπροσωπείται από την κορυφαία ολλανδική εταιρεία, SEG, η οποία έχει αναπτύξει έντονο πάρε-δώσε με τους νταμπλούχους τα τελευταία χρόνια, αρχικά με το deal για τον Μπίσεσβαρ, εν συνεχεία με την χειμερινή μεταγραφή του Ινγκασον και τελευταία όλων, η συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Λάζαρου Λάμπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-"ρουκέτα" στον Ολυμπιακό - 19χρονο πιτσιρίκι με 2,5 εκατ. - Τεράστια επένδυση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags