Facebook Pixel Άγγελος Αναστασιάδης: Φεύγει από την Εθνική ομάδα
| 2019-06-17 11:35:00

"Τέλος" ο Αναστασιάδης - Απόφαση Γραμμένου - "Μπαμ" με ξένο τεχνικό - Δίνουν καλά λεφτά!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τέλος" ο Αναστασιάδης - Απόφαση Γραμμένου - "Μπαμ" με ξένο τεχνικό - Δίνουν καλά λεφτά!

Τρελές εξελίξεις. Απομένει η ανακοίνωση. Ποιον θέλουν διάδοχο;

Άγγελος Αναστασιάδης: Για την ΕΠΟ μιλάμε και τη διαδικασία αξιολόγησης και πιθανής αντικατάστασης του ομοσπονδιακού τεχνικού. Πράγμα που εξ ορισμού σημαίνει πως τα πάντα μπορεί να είναι – και είναι – ανοιχτά.  Στην προκειμένη όμως περίπτωση, πλέον, θα πρόκειται για ανατροπή τεράστιου μεγέθους αν στην μεθαυριανή σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας αποφασιστεί οτιδήποτε που δεν προβλέπει την αντικατάσταση του Αγγελου Αναστασιάδη.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του sportdog, ο Ελληνας τεχνικός έχει αρμοδίως ενημερωθεί για τις σχετικές προθέσεις της ομοσπονδίας, το έχει αποδεχτεί και περιμένει απλώς την οριστικοποίηση του… μαντάτου. Το πιθανότερο σενάριο συνίσταται στο να ανακοινωθεί μεθαύριο η άμεση λύση της συνεργασίας με τον Αναστασιάδη, υπάρχουν όμως και  κάποιες φωνές που έχουν εισηγηθεί στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, η απόφαση να καθυστερήσει,  τουλάχιστον μέχρις ώτου αποσαφηνιστεί η κατεύθυνση για τον διάδοχο του Αναστασιάδη.

Σε κάθε περίπτωση, όπως είπαμε, ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι αρμοδίως ενημερωμένος, πιθανότατα και από τον ίδιο τον Γραμμένο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως παρότι δεν αμφισβητεί τις ικανότητες του Ελληνα τεχνικού, εν τούτοις όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην Εθνική είναι αδύνατον να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, χωρίς… παράπλευρες απώλειες. 

Ως προς τη διάδοχη κατάσταση τώρα. Πολλά θα εξαρτηθούν από το διαθέσιμο μπάτζετ της ομοσπονδίας. Κακά τα ψέματα, ιδιαίτερα περιθώρια δεν υπάρχουν, αφού ακόμη καταβάλλεται η αποζημίωση στον Σκίμπε. Θα γίνει προσπάθεια να διατεθεί ένα ποσό μεγαλύτερο από αυτό που εισέπραττε ο Αναστασιάδης (200.000 ευρώ ετησίως, με τους συνεργάτες του αυτό αυξάνονταν στις 250.000 ευρώ), προκειμένου να εξαντληθούν οι δυνατότητες για προπονητή από το εξωτερικό, κάτι που αποτελεί και επιθυμία σημαντικής, σημαντικότατης μερίδας των συμβούλων της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Νέα μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Στην Ελλάδα εξτρέματος από Αγγλία - Κλείνει σπίτια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags