Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Εβγέν Χατσερίδης: "Κατά 99% είμαι ελεύθερος"
| 2019-06-17 20:50:00

Αποκάλυψη για... διαζύγιο από άσο του ΠΑΟΚ: "Κατά 99% φεύγω"!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για... διαζύγιο από άσο του ΠΑΟΚ: "Κατά 99% φεύγω"!

Δεν πρόκειται να συνεχίσει τον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ - Εβγέν Χατσερίδης: Παρελθόν από τους νταμπλούχους Ελλάδας αναμένεται να αποτελέσει ο Ουκρανός στόπερ, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος.

Σε δηλώσεις που φιλοξενούνται στον ουκρανικό Τύπο, ο Χατσερίδης αποκάλυψε πως απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να λυθεί και επίσημα το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι "είμαι κατά 99% ελεύθερος".

Ο διεθνής άσος, που πραγματοποίησε μόλις 11 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα υποστήριξε επίσης πως είναι ξεκούραστους, αφού τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε... διακοπές στον ΠΑΟΚ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: "Για περίπου μισό χρόνο ήμουν σε... διακοπές, δεν έπαιζα, οπότε έχω ξεκουραστεί. Το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται και τώρα είμαι κατά 99% ελεύθερος. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν. Ελπίζω στο άμεσο μέλλον να λάβουμε μια συγκεκριμένη πρόταση".

Όσο για το μέλλον του; Διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον ήθελαν να πηγαίνει στη Σαχτάρ, τονίζοντας πως "Ήμουν δέκα χρόνια στην Ντιναμό. Είναι αδύνατο να πάω στη Σαχτάρ... Είναι όλα βλακείες".

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags