Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα το ζήλευε και η Λίβερπουλ - Ομάδα τοπικού γιόρτασε μόνη της το πρωτάθλημα… με παρέλαση!
| 2019-06-17 22:00:00

Θα το ζήλευε και η Λίβερπουλ - Ομάδα τοπικού γιόρτασε μόνη της το πρωτάθλημα… με παρέλαση!

Sportdog Team
Θα το ζήλευε και η Λίβερπουλ - Ομάδα τοπικού γιόρτασε μόνη της το πρωτάθλημα… με παρέλαση!

Τι έκαναν οι άνθρωποι!

Η Duckpond FC αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του τοπικού πρωταθλήματος στο Essex της Αγγλίας και το πανηγύρισε έξαλλα, κάνοντας τον γύρο της πόλης πάνω σε διώροφο ανοιχτό λεωφορείο, αντιγράφοντας έτσι την υπερπαραγωγή της Λίβερπουλ μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και υπενθυμίζοντας ότι θέαμα υπάρχει και στις ερασιτεχνικές κατηγορίες!

Το αγγλικό ποδόσφαιρο και οι όμορφες στιγμές που χαρίζει δεν περιορίζεται μόνο στις μεγάλες κατηγορίες. Στα ερασιτεχνικά στρώματα έχουμε δει κατά καιρούς περίεργα σκηνικά αλλά και στιγμές άφθονου γέλιου. Η Duckpond FC λοιπόν, σήκωσε το πρωτάθλημα της κατηγορίας της και φρόντισε να μάθει όλος ο κόσμος γι’ αυτό, αφού τα στελέχη της ομάδας δαπάνησαν 4.000 λίρες για να στήσουν ολόκληρη γιορτή, με παρέλαση στην πόλη!

Χορός, μπύρες και πανηγυρισμοί συνέθεσαν το πάρτι τίτλου που στήθηκε πάνω στο λεωφορείο με τους παίκτες να το διασκεδάζουν και να γίνονται αμέσως viral στα social media.

Επειδή όμως αυτό ήταν λίγο μπροστά στις προθέσεις τους, σήκωσαν μικρό αεροπλάνο με πανό που έγραφε «Duckpond FC, Πρωταθλητές του Essex»!

«Θέλαμε να μάθει ο κόσμος ότι είμαστε πρωταθλητές! Έχουμε κερδίσει όλες τις κατηγορίες και είμαστε επισήμως η καλύτερη ομάδα του τοπικού στην πόλη! Το τοπικό ποδόσφαιρο μένει πολύ πίσω και αυτό που έχει σημασία είναι η αγάπη για το άθλημα», δήλωσε ο παίκτης-προπονητής-ιδρυτής του συλλόγου. Τέτοιες κινήσεις ομορφαίνουν το άθλημα και δείχνουν ότι το πάθος και η αφοσίωση σε αυτό είναι πάνω απ’ όλα.

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags