Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Μήτρογλου: Μόνο δανεικός με 2 εκατ. για ένα χρόνο
| 2019-06-18 11:53:00

Ποιος Μπεργκ; Με αυτόν "ρίχνει" το Καραϊσκάκη - Επιστροφή-βόμβα - Δανεικός με 2 εκατ. για 1 χρόνο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Μπεργκ; Με αυτόν "ρίχνει" το Καραϊσκάκη - Επιστροφή-βόμβα - Δανεικός με 2 εκατ. για 1 χρόνο!

Απίθανο σενάριο. Πώς θα γίνει; Tινάζει την μπάκα ο Μαρινάκης;

Ολυμπιακός - Κώστας Μήτρογλου: Όσο οι Πειραιώτες δεν κλείνουν επιθετικό, τόσο τα σενάρια θα συντηρούνται. Ακόμη και αυτά που έχουν "παγώσει" (βλ. Μπεργκ), αυτά που είναι ομολογουμένως αρκετά δύσκολα να πραγματοποιηθούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά παραμένουν πάντα στο τραπέζι των "ερυθρόλευκων" (βλ. Καρίγιο, Μουνιέ), ακόμη και αυτά που επαναφέρουν άλλοι, εκτός συνόρων, όπως η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου.

Τουρκικά δημοσιεύματα ανακύκλωσαν χθες τη συγκεκριμένη πληροφορία, πως δηλαδή ο Ολυμπιακός κινείται, ενδιαφέρεται, θα επιδιώξει ένα deal επιστροφής του "Μητρογκόλ", ωστόσο τα δεδομένα δεν συνηγορούν υπέρ μιας τέτοιας προοπτικής.

Ο Έλληνας άσος, του χρόνου, προβλέπεται να εισπράξει 3,8 εκατ. ευρώ στη Γαλατασαράι. Πήρε 1,4 για το μισό χρόνο που αγωνίστηκε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Τουρκία, όσο δηλαδή ήταν το 50% του συμβολαίου του στη Μαρσέιγ

Ο δανεισμός του παρατείνεται για έναν χρόνο ακόμη, ο οποίος θα του αποφέρει (βάσει της αρχικής συμφωνίας που έκανε) και ένα εκατομμύριο επιπλέον από τον προβλεπόμενο μισθό του. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Πώς θα αφήσει ο παίκτης ένα τέτοιο συμβόλαιο;

Επίσης, ακόμη και αν η Γαλατασαράι θέλει να τερματίσει τον δανεισμό του Έλληνα φουνταριστού -κάτι για το οποίο δεν έχει κάνει ούτε καν κρούση στον 31χρονο φορ- και το καταφέρει (άλλο να το θέλει, άλλο να το μπορεί. Δεδομένα πάντως, ο παίκτης δεν θέλει να φύγει από την Κωνσταντινούπολη και ούτε έχει στο μυαλό του τον επαναπατρισμό) τα εγγυημένα χρήματα που έχει να εισπράξει είναι 2,8 εκατ.  ευρώ.

Προφανώς, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο -αν και εφόσον γίνει...- στο "Βελοντρόμ" ο Κώστας Μήτρογλου δεν μπορεί και ούτε πρόκειται να παραμείνει, οπότε η Μαρσέιγ θα αναζητήσει έναν νέο δανεισμό του.

Για να μπορέσει να προχωρήσει στον Πειραιά, οι Φωκαείς θα πρέπει να καλύψουν τουλάχιστον το 50% του συμβολαίου του (και ίσως και παραπάνω) προκειμένου να έρθει ο δανεισμός στα μέτρα των "ερυθρόλευκων", που και πάλι, θα χρεωθούν -μεικτά- πάνω από 2 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο.

Θα πρέπει συνεπώς να γίνουν όλα αυτά και να γίνουν και γρήγορα, αφού πρόθεση των "ερυθρόλευκων" είναι να έχουν τον βασικό τους φορ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία, που ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα. Αν οι Τούρκοι λοιπόν θεωρούν πως όλα αυτά μπορούν να γίνουν και μπορούν να γίνουν γρήγορα, τότε ναι, το εν λόγω σενάριο έχει τύχη. Μόνο έτσι όμως…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δίδυμο-φωτιά με Σουντανί - Αυτόν βάζει πίσω του ο Μαρτίνς - Τρελή πτέρυγα, θα... οργώσουν τα πάντα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags