Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μπάλασζ Ντζούτζακ: Αρέσει στον Λουτσέσκου ο διεθνής Ούγγρος εξτρέμ
| 2019-06-18 13:45:00

Τρομερός εξτρέμ για ΠΑΟΚ - Τον γουστάρει ο Ραζβάν - Έπαιζε στα Εμιράτα - Είναι 32 ετών (ΒΙΝΤΕΟ)

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρομερός εξτρέμ για ΠΑΟΚ - Τον γουστάρει ο Ραζβάν - Έπαιζε στα Εμιράτα - Είναι 32 ετών (ΒΙΝΤΕΟ)

Φούντωσαν τα σενάρια. Ελεύθερος "ζογκλέρ". Αποκάλυψη!

ΠΑΟΚ - Μπάλασζ Ντζούτζακ: Στην εύλογη σεναριολογία των ημερών σχετικά με τον εξτρέμ που αναζητά ο Δικέφαλος για να πλαισιώσει τους ήδη, νεαρούς, ταλαντούχους υπάρχοντες στο ρόστερ του, μπορούμε να προσθέσουμε ακόμη ένα όνομα.

Δεν είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό, αφού και στο παρελθόν έχει απασχολήσει ελληνικές ομάδες και φέρεται μάλιστα, η υποψηφιότητα του στους νταμπλούχους να υποστηρίζεται ακόμη και από τον ίδιο τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο λόγος για τον Μπάλασζ Ντζούτζακ, τον διεθνή Ούγγρο ακραίο μεσοεπιθετικό, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στα ΗΑΕ. Την τελευταία σεζόν την ολοκλήρωσε στην Ιτιχάντ Κάλμπα, ομάδα που τερμάτισε μόλις στην 11η θέση του εκεί πρωταθλήματος και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Προφανώς δεν είναι πρωταγωνίστρια, κάτι που δεν φαίνεται να ικανοποιεί τον 32χρονο Ούγγρο, ο οποίος παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου, φέρεται πλέον (έχοντας κάνει και το... κομπόδεμά του) να αναζητά την επιστροφή του στην Ευρώπη. Έχει λοιπόν προταθεί στην Τούμπα, με τη λεπτομέρεια μάλιστα που τον κάνει πιο δελεαστικό να έγκειται στο ότι έχει προταθεί ως ελεύθερος.

Μένει να δούμε αν και το συγκεκριμένο εντάσσεται στον... σωρό των όσων προτείνονται στους νταμπλούχους ή αν όντως, η φημολογία που έχει αναπτυχθεί και θέλει τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει δώσει την έγκρισή του για τον Ούγγρο μεσοεπιθετικό, έχει βάση και μπορεί -προφανώς- να παίξει καθοριστικό ρόλο αναφορικά με την επιλογή που θα γίνει για τη συγκεκριμένη προσθήκη, που θα είναι και η πλέον "φανταχτερή" στο μεταγραφικό καλοκαίρι των νταμπλούχων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο αυτό που έκαναν οι ΠΑΟΚτσήδες - Θα ξεπεράσουν και τους Ολυμπιακούς!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags