Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μήνυμα Καραπαπά για τα 9 χρόνια Μαρινάκη
| 2019-06-18 16:05:00

Ανάρτηση Καραπαπά για Μαρινάκη: «Η φράση του έγινε σύνθημα»

Sportdog Team
Ανάρτηση Καραπαπά για Μαρινάκη: «Η φράση του έγινε σύνθημα»

Φοβερό μήνυμα από τον διευθυντή Επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

Εννιά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε τις μετοχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Κώστας Καραπαπάς δεν ξέχασε αυτή τη σημαντική ημέρα για την ερυθρόλευκη οικογένεια και με ανάρτησή του αποθέωσε τον ηγέτη των Πειραιωτών.

Αναλυτικά αναφέρει η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά:

«Πέρασαν 9 χρόνια. Με τίτλους, με δόξα, με νίκες που έγραψαν ιστορία. Σε αυτά τα 9 χρόνια ζήσαμε και ζούμε έναν άνθρωπο να δίνει κάθε μέρα μάχες για όσα αγαπάμε. Και γι αυτό ΟΛΟΙ θα είμαστε δίπλα του ΠΑΝΤΑ με τις ασπίδες μας ψηλά. Θα μπορούσα να σας πω χιλιάδες στιγμές χαράς, λίγες πολύ λίγες λύπης. Θα σας μεταφέρω όμως έτσι, ως μάθημα με αφορμή αυτή τη μέρα μια εικόνα που δεν την είδαν και δεν την έμαθαν πολλοί.

Είχαμε μόλις αποκλειστεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και ήμασταν όλοι συντετριμμένοι. Έξω από τα αποδυτήρια, ήρθε ο πιο λυπημένος από όλους που όμως ως ηγέτης έπρεπε να μας σηκώσει, ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μας μάζεψε μας ζήτησε να σηκώσουμε ψηλά τα κεφάλια και μας είπε τη φράση «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ»…

Και αυτή η φράση έγινε σύνθημα της ομάδας μας, του συλλόγου μας. Το μεγαλείο στο ποδόσφαιρο και η ελιτ θέση μας στην Ευρώπη, η κοσμογονία και το όραμα για τον Παγκόσμιο Ερασιτέχνη, οι επενδύσεις σε Καραισκάκη, Ρέντη, η απογείωση σε Ακαδημία και Σχολές και η ασταμάτητη στήριξη της κοινωνίας μέσα απο ένα συγκλονιστικό έργο, αυτό δείχνουν.

Τα όνειρα ξεκινούν από τον Πειραιά και μπορούν να μας φτάσουν παντού…»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags