Facebook Pixel Τα δεδομένα για Ρομπέρζ και Κατελάρη στον Παναθηναϊκό
| 2019-06-18 22:00:00

Πώληση Μπουζούκη χωρίς λεφτά η πρόταση για Κατελάρη - Νέα "χυλόπιτα" και φοράει το τριφύλλι

του Νίκου Στεργίου
Πώληση Μπουζούκη χωρίς λεφτά η πρόταση για Κατελάρη - Νέα "χυλόπιτα" και φοράει το τριφύλλι

Απίθανα πράγματα στον ΠΑΟ, δεν μπορεί ο Νταμπίζας. Τι θα γίνει;

Καλώς ή κακώς, τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού είναι τόσο ασφυκτικά που στην μεταγραφική καθημερινότητα του «τριφυλλιού», δεσπόζουν ποδοσφαιριστές από το κυπριακό πρωτάθλημα. Χωρίς καν να μιλάμε για τους πλέον αξιόλογους της εν λόγω λίγκας. Χρυσό στην στάχτη ψάχνει να βρει ο Νίκος Νταμπίζας, χωρίς μάλιστα να έχει καθόλου… εξοπλισμό προκειμένου να «προστατευτεί».

Το στόρι με τον Κατελάρη γνωστό, το «τριφύλλι» έκανε την προσπάθεια του – πάντα σε αυτό το ασφυκτικό οικονομικά καθεστώς – αναμενόμενη (σκεφτείτε για να καταλάβετε να έρχονταν κάποια ομάδα τώρα στον Παναθηναϊκό και να ζητούσε Χατζηγιοβάννη ή Μπουζούκη χωρίς να δίνει χρήματα, παρά μόνο μελλοντική υπόσχεση καταβολής ανάλογα με την επίτευξη στόχων και ποσοστά μεταπώλησης. Αυτή ήταν η πρόταση που έκανε ο Παναθηναϊκός για τον Κύπριο αμυντικό μέσο) η αντίδραση και εμφατική άρνηση της Ομόνοιας στην προσφορά, ουσιαστικά, συνιδιοκτησίας, ήταν το… πρελούδιο.

Ακολούθησε ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο 32χρονος Γάλλος στόπερ, με θητεία για δύο χρόνια στον Αρη πριν μια δεκαετία, θέλει να φύγει από τον Απόλλωνα, όπου και είναι βασικό του στέλεχος την τελευταία τριετία. Το έχει διαμηνύσει σχετικά στους υπεύθυνους του συλλόγου, όντας μάλιστα και αποφασισμένος να τραβήξει το σκοινί στα άκρα (δεν έδωσε το παρών στη σημερινή πρώτη του συλλόγου επικαλούμενος επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της γυναίκας του).

Ο Απόλλωνας, έχοντας σε ισχύ συμβόλαιο ως το 2022 με τον Γάλλο στόπερ, προφανώς και έχει το πάνω χέρι σε όποια διαπράγματευση, η οποία εννοείται πως αν περιλαμβάνει χρήματα και όχι την αποδέσμευση του Ρομπέρζ, αυτομάτως θέτει εκτός διεκδίκησης τον Παναθηναϊκό. Κάτι που βέβαια κυκλοφορεί και στην Κύπρο, με τη φημολογία των ημερών να θέλει τον 32χρονο αμυντικό να έχει συμφωνήσει με την Ομόνοια και πλέον να περιμένει τη λύση του συμβολαίου του με τον Απόλλωνα προκειμένου να μετακομίσει στο «τριφύλλι» της Κύπρου.

Οχι το… ελληνικό, παρότι βέβαια, ίσως μια τέτοια εξέλιξη να κάνει πιο δεκτικούς τους ανθρώπους της Ομόνοιας για τον Κατελάρη, την υπόθεση του οποίου ο Παναθηναϊκός, παρά τις δεδομένες δυσκολίες της, δεν παρατάει και καραδοκεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην λίστα του Δώνη πρώην άσος του Ολυμπιακού - Θέλει το «μπαμ» - Δύσκολη περίπτωση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags