Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: "Καρφιά" για Ολυμπιακό και ΑΕΚ
| 2019-06-19 00:02:00

"Καρφιά" Πρίγιοβιτς για Ολυμπιακό και ΑΕΚ - "Δεν έδωσα πολλά στον ΠΑΟΚ..."

Sportdog Team
"Καρφιά" Πρίγιοβιτς για Ολυμπιακό και ΑΕΚ - "Δεν έδωσα πολλά στον ΠΑΟΚ..."

Ατάκες που θα συζητηθούν από τον Σέρβο επιθετικό.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ μίλησε σε Μέσο της Πολωνίας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα όσα έζησε με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Ο επιθετικός της Αλ Ιτιχάντ έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν τη σεζόν 2017-18 με τα μοιραία ντέρμπι της Τούμπας κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, που στέρησαν το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ.

Ο Πρίγιοβιτς αναφέρθηκε στα παιχνίδια, κάνοντας ειδική μνεία στην αποχώρηση των Πειραιωτών από το ντέρμπι και υπερασπιζόμενος τον Ιβάν Σαββίδη μετά το σάλο που ξέσπασε για το όπλο που έφερε όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην ΑΕΚ.

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως ενώ ο ΠΑΟΚ του προσέφερε πολύ περισσότερα από όσα έδωσε ο ίδιος στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη ζωή σε Θεσσαλονίκη και Βαρσοβία: «Στην Πολωνία είχε μια ήσυχη και ωραία ζωή. Έζησα για 1.5 χρόνο, η κόρη μου γεννήθηκε στην Βαρσοβία και ως εκ τούτου έχω μόνο καλές ποδοσφαιρικές αναμνήσεις από εδώ. Η πόλη είναι όμορφη, οι συνθήκες πολύ καλές και εδώ έχει κανείς όλα όσα χρειάζεται. Από την άλλη, η Θεσσαλονίκη δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η Βαρσοβία. Παρ΄όλα αυτά έχει άλλα πλεονεκτήματα επειδή έχει θάλασσα. Το κλίμα είναι πολύ καλό, οι άνθρωποι ευχάριστοι και η ατμόσφαιρα εξαιρετική. Πέρασα δύο πολύ ωραία χρόνια και εκεί...».

Για τα όσα έγιναν στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ: «Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ήμασταν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και νιώθαμε πως οι αντίπαλοι μας φοβόντουσαν. Το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίζεις στην Θεσσαλονίκη και αντίστοιχα στον Πειραιά. Ήταν ένα ματς - κλειδί. Με νίκη ερχόμασταν πιο κοντά στον τίτλο. Τότε κάποιος έριξε κάτι από τις κερκίδες στον προπονητή του Ολυμπιακού, έπεσε κάτω, εγκατέλειψαν το γήπεδο και πήραν το ματς. Στο επόμενο παιχνίδι είχαμε αντίπαλο την ΑΕΚ. Σκοράραμε αλλά το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή. Όλοι ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι μέσα στο γήπεδο, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ που είχε ένα όπλο στην τσέπη του για το οποίο είχε άδεια κυκλοφορίας. Κάποιος τράβηξε μια φωτογραφία όταν μπήκε μέσα στο γήπεδο και αμέσως άρχισαν να υπερβάλλουν επί του θέματος συγκριτικά με το τί πραγματικά συνέβη. Κανείς δεν κινδύνεψε, το όλο ζήτημα διογκώθηκε από τα μίντια. Ο πρόεδρος απολογήθηκε...».

Για την παρουσία του στη φιέστα του ΠΑΟΚ: «Όπως είδατε πανηγύρισα μαζί με τον ΠΑΟΚ (σ.σ. γέλια). Οι συμπαίκτες μου με κάλεσαν στην φιέστα ενώ με την Λέγκια δεν είχα το δικαίωμα να πανηγυρίσω μαζί τους τον τίτλο. Παραδέχομαι ότι όταν έφυγα από την Λέγκια ήταν σε πιο δύσκολη κατάσταση, δεν ήταν πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα, όταν επέλεξα να πάω στον ΠΑΟΚ. Σε αντίθεση με αυτό, όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ, ήταν μπροστά με οχτώ βαθμούς από τον δεύτερο. Έτσι -λοιπόν- είχα κάνει την δουλειά μου, είχα σκοράρει αρκετά το χειμώνα, έγινα ο βασιλιάς των... killer (σ.σ. γελάει) τελοσπάντων. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε πάρα πολύ αλλά εγώ όχι τόσα...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags