Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έρχονται στόπερ και φορ - Αυτούς θέλει ο Μαρτίνς - Τρελά λεφτά Μαρινάκη
| 2019-06-19 11:32:00

Νέο "τσουνάμι" στο λιμάνι - Έρχονται στόπερ και φορ - "Καψούρες" Μαρτίνς - Τρελά λεφτά Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο "τσουνάμι" στο λιμάνι - Έρχονται στόπερ και φορ - "Καψούρες" Μαρτίνς - Τρελά λεφτά Μαρινάκη

Aσταμάτητος Ολυμπιακός. Αυτούς θέλει ο Πορτογάλος. "Τρέμουν" όλοι!

Με τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί το πρώτο "κύμα" των ανακοινώσεων, με τις τέσσερις χθεσινές (Σουντανί, Μπρούνο, Ντουρμισάι, Κάιπερς), σιγά σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις θέσεις που... καίνε τους "ερυθρόλευκους". Χαρακτηριστικό είναι το σημερινό δημοσίευμα του "Κόκκινου Πρωταθλητή", που εστιάζει σε άμυνα και επίθεση.

Στο πρώτο, εκτιμάται πως ο Σεμέδο "πλησιάζει", καταγράφεται όμως και η (δεδομένη) προτίμηση του Πέδρο Μαρτίνς στον Πεδράο, τον Βραζιλιάνο στόπερ της Γκιμαράες.

Και ίσως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, αν όντως ο Ολυμπιακός προσφέρει 2,5 εκατ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ για τον Σεμέδο, αυτό το ποσό, αν διατεθεί για τον Πεδράο, να φέρει πολύ πιο κοντά τη μεγάλη "καψούρα" του Πορτογάλου προπονητή.

"Καψούρα" του, από πέρυσι, είναι και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ντέιβερσον. Τότε, το γεγονός πως δεν αγωνίζονταν πολύ στην Παλμέιρας, άφηνε ένα παράθυρο. Ακόμη και έτσι όμως, οι απαιτήσεις του βραζιλιάνικου συλλόγου (πάνω από 4 εκατ. ευρώ) κατέστησαν οποιαδήποτε σκέψη για επισημοποίηση του ενδιαφέροντος, ανέφικτη. Φέτος, τα πράγματα μοιάζουν ακόμη πιο δύσκολα.

Ο Ντέιβερσον είναι αναντικατάστατος στην Παλμέιρας, έχει οκτώ συμμετοχές στις εννιά πρώτες αγωνιστικές του Μπραζιλεϊράο, στο οποίο η ομάδα του πρωπορεύεται. Και όντας "δεμένος"  με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022, είναι λογική η σκέψη πως η ομάδα του θα ζητήσει τον... ουρανό με τ’ άστρα για να τον παραχωρήσει.

Εύλογο πως παραμένει στο κάδρο ο Στιβ Μουνιέ, ο Αφρικανός φορ της Χάντερσφιλντ, παρότι επίσης δύσκολη (οικονομικά) περίπτωση, αλλά και απαιτητική εξαιτίας της συμμετοχής του στο επερχόμενο Κόπα Αφρικα.

Ανάλογα απαιτητική οικονομικά, ως γνωστόν, η περίπτωση του... τρίτου πόλου που παρουσιάζει ο "Κόκκινος Πρωταθλητής", αυτή δηλαδή του Φακούντο Φερέιρα. Περίπτωση που όσο περνάει το καλοκαίρι θα γίνεται πιο... προσιτή, αφού μοιραία οι απαιτήσεις της Μπενφίκα θα περιορίζονται, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια της... υπομονής  και των παιχνιδιών τακτικής προκειμένου να πάρει τον Αργεντινό φορ με τους όρους που επιθυμεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε είδηση-βόμβα στον Ολυμπιακό - Στο "σφυρί" για 45 εκατομμύρια - Θα... τρελαθεί ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags