Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Νεμάνια Γκούντελι: Παίρνει 5 εκατ. ετησίως - "Τρελάθηκε" ο Ιβάν; - "Κονέ" με Τίγρη!
| 2019-06-19 15:57:00

Χάφαρος "γκρεμίζει" την Τούμπα - Παίρνει 5 εκατ. ετησίως - Τρελάθηκε ο Ιβάν; - "Κονέ" με Τίγρη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χάφαρος "γκρεμίζει" την Τούμπα - Παίρνει 5 εκατ. ετησίως - Τρελάθηκε ο Ιβάν; - "Κονέ" με Τίγρη!

Διαχρονική "καψούρα". Τον θέλουν όλοι. "Πιπεράτο" παρασκήνιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Νεμάνια Γκούντελι συνδέεται με τον ΠΑΟΚ. Και πέρυσι το καλοκαίρι, ενόσω εξελίσσονταν το σίριαλ της απόκτησης του Πόντους Βέρνμπλουμ, ο Δικέφαλος ψάχτηκε για τον 27χρονο Σέρβο μέσο. Το τεράστιο συμβόλαιο όμως που είχε με την κινεζική Γκουάνγκζου Εβέργκραντε -του αποφέρει ετησίως 5 εκατ. ευρώ…- στάθηκε αδύνατο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να καλυφθεί.

Ο παίκτης στο φινάλε της τότε μεταγραφικής περιόδου παραχωρήθηκε δανεικός στη Σπόρτινγκ (στην Τούμπα δεν μπρούσαν να περιμένουν ως τότε), όπου και πραγματοποίησε την πιο γεμάτη σεζόν της καριέρας του από την πρώτη του στον Αγιαξ (2015-16).

Τα "λιοντάρια" δεν είχαν option αγοράς του και από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με τον κινέζικο σύλλογο λήγει σε έξι μήνες, ο έμπειρος χαφ προσπαθεί να αποδεσμευτεί προκειμένου να συζητήσει ως ελεύθερος με τις ενδιαφερόμενες γι’ αυτόν ομάδες για να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Λογικά θα το καταφέρει, αφού ξεκάθαρα δεν υπολογίζεται από την Γκουανγκζού, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι μια εύκολη περίπτωση για τον ΠΑΟΚ. Μια ματιά μόνο στα όσα γράφονται στο διαδίκτυο το τελευταίο πενθήμερο και μόνο, πείθει για το εύρος των επιλογών του διεθνούς Σέρβου. Φενερμπαχτσέ, Γαλατασαράι, Νιουκάστλ, Μπέτις, φυσικά Σπόρτινγκ, εμφανίζονται να ερίζουν για την υπογραφή του παίκτη, ο οποίος φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του σε τοπ επίπεδο.

Προφανώς και οι απαιτήσεις του είναι προσαρμοσμένες στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, άγνωστο αν είναι εντός πλαισίου ακόμη και του... large ΠΑΟΚ, το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα έγκειται στον ανταγωνισμό που υπάρχει. Λεπτομέρεια "πιπεράτη": ο μάνατζερ του Νεμάνια Γκούντελι είναι ο περίφημος Ολλανδοσέρβος, Βλάντο Λέμιτς.

Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα, δεν κάνετε λάθος, αφού πρόκειται για τον ατζέντη, ο οποίος πέρυσι το καλοκαίρι εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, κάνοντας συναντήσεις (προσωπικές) με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, συναντήσεις και επαφή που -βάσει πάντα των ρεπορτάζ-παρουσιάστηκε πως ήταν αυτός που μεσολάβησε για να έρθουν στην Ένωση οι Εκι Πόνσε και Λούκας Μπογέ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητη απόφαση Σαββίδη - Πουλάει top Έλληνα άσο - Παίρνει 4 εκατομμύρια - Δεν είναι ο Πέλκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags