Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αρνό Ντζουμ: Ποιος Κάτσε; Φέρνει τρελό "κόφτη" ο Νταμπίζας - Σούπερ καριέρα, έχει εμπειρία (BINTEO)
| 2019-06-19 20:27:00

Ποιος Κάτσε; Φέρνει τρελό "κόφτη" ο Νταμπίζας - Σούπερ καριέρα, έχει εμπειρία - Αποκάλυψη τώρα!

του Νίκου Στεργίου
Ποιος Κάτσε; Φέρνει τρελό "κόφτη" ο Νταμπίζας - Σούπερ καριέρα, έχει εμπειρία - Αποκάλυψη τώρα!

Δίδυμο-φωτιά με Κουρμπέλη. Διεθνής top επιπέδου. Του τα... σκάνε;

Παναθηναϊκός - Αρνό Ντζουμ: Αξίωμα πρώτο: είναι ελεύθερος. Αξίωμα δεύτερο: αγωνίζονταν σε ομάδα του Νησιού. Αυτά τα δύο για… αρχή, αρκούν προκειμένου να βάλουν τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή στο στόχαστρο του Νίκου Νταμπίζα. Πόσο μάλλον όταν, μιλάμε για διεθνή Καμερουνέζο, όπως είναι ο Αρνό Ντζούμ.

Κεντρικός μέσος, box to box, έβγαλε το… ψωμί του την τελευταία τετραετία αγωνιζόμενος στη Χαρτς, έχοντας γεμάτες (και αξιόλογες) συμμετοχές. Νωρίτερα είχε προλάβει να αγωνιστεί για ένα φεγγάρι στην Πολωνία (Λεχ Πόζναν), στην Τουρκία (Ακίσασπορ),  για πέντε χρόνια στην Ολλανδία (Ρόντα) και στο Βέλγιο, όπου και ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας αρχικά στις Βρυξέλλες και για έναν χρόνο στην Αντερλεχτ.

Πλέον, είναι ελεύθερος, αφού επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον σκωτσέζικο σύλλογο. Ο Νταμπίζας τον είδε live στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας (κόντρα στη Σέλτικ στις 25 Μαΐου) και φέρεται να έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του, όντας ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει στο προφίλ του κεντρικού μέσου που αναζητά το «τριφύλλι».

Το βασικό ερωτηματικό προφανώς και συνίσταται στις απαιτήσεις του 30χρονου άσου, αφού είναι γνωστό το περιορισμένο πλαφόν που υπάρχει στους «πράσινους» και το δεύτερο έχει να κάνει με την παρουσία του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το Καμερούν, κάτι που σημαίνει πως λογικά θα αργήσει παρά πολύ να ενσωματωθεί στην επόμενη ομάδα του, όποια και αν είναι αυτή, αφού το πιθανότερο είναι το Καμερούν να πάει μακριά στη διοργάνωση.

Όπως και να ‘χει, κρατάμε το όνομα του ως μια περίπτωση που ταιριάζει σε αυτό που ψάχνει το «τριφύλλι», με την υποσημείωση – πάντα παρούσα – του οικονομικού ως προς τις απαιτήσεις του διεθνή Καμερουνέζου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή-έκπληξη στον ΠΑΟ - Αυτόν φέρνει πίσω ο Δημήτρης - Είναι... κλεισμένος - Τρομερό τρίποντο

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags