Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Επιτέλους υπάρχει εξήγηση - Γι’ αυτό τον διώχνει ο Ιβάν - Στην τσέπη 3,5 "μύρια" - Σκάνε ανακοινώσεις
| 2019-06-19 21:49:00

Επιτέλους υπάρχει εξήγηση - Γι’ αυτό τον διώχνει ο Ιβάν - Στην τσέπη 3,5 εκατ. - Σκάνε ανακοινώσεις

του Λάζαρου Γεωργίδη
Επιτέλους υπάρχει εξήγηση - Γι’ αυτό τον διώχνει ο Ιβάν - Στην τσέπη 3,5 εκατ. - Σκάνε ανακοινώσεις

Παρελθόν hot όνομα. Πού υπογράφει. Όλα στη φόρα!

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Γνωστό από τον Φεβρουάριο πως δεν πρόκειται να συνέχιζε στον ΠΑΟΚ. Και αποδείχτηκε με τον πλέον περίτρανο τρόπο. Από τότε στον sportdog το είχαμε ξεκαθαρίσει. Στον «δικέφαλο»  θεωρούσαν τον Ευθύμη Κουλούρη ως αρκετά καλό από το να βρίσκεται ως εναλλακτική λύση στο ρόστερ των πρωταθλητών, αλλά και παράλληλα όχι και τόσο (και σίγουρα όχι καλύτερο των Ακπόμ, Σβιντέρσκι) προκειμένου να είναι αυτός ο βασικός.

Εξ ου και η απόφαση να μην μπουν καν στη διαδικασία να σκεφτούν τον πρόωρο τερματισμό του από τον Ατρόμητο όταν έφυγε ο Πρίγιοβιτς, εξ ου και η εδώ και μήνες γνωστοποίηση στην πλευρά του 1ου σκόρερ της περυσινής Superleague πως δεν υπολογίζεται και πως το καλύτερο θα ήταν να έβρισκε πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του. Απόφαση βασισμένη τόσο σε αγωνιστικά κριτήρια όσο και σε οικονομικά, αφού με τη σεζόν που έκανε στο Περιστέρι ο διεθνής επιθετικός «ταβάνιασε» ως προς την χρηματιστηριακή του αξία και έτσι, είναι λογικό, στον Δικέφαλο να έκριναν το timing ως το ιδανικό προκειμένου να κυνηγήσουν μια επικερδή πώληση του.

Φαίνεται τελικά πως αυτή… έρχεται. Προ ημερών, η έγκυρη γαλλική εφημερίδα Εκίπ, είχε αποκαλύψει ενδιαφέρον της Τουλούζ για τον Κουλούρη, κάνοντας λόγο για άρνηση του πρωταθλητή Ελλάδας να τον παραχωρήσει έναντι 3 εκατ. ευρώ. Ποσό που δεν βέβαια ήταν κομματάκι «τσιμπημένο», αφού η αρχική πρόταση του γαλλικού συλλόγου ήταν (αρκετά) χαμηλότερη.

Πλέον όμως, όλα δείχνουν πως το deal πλησιάζει. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη,  αλλά και από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, η Τουλούζ παραμένει «ζεστή» για την απόκτηση του, δεν πτοήθηκε από την αρχική άρνηση του ΠΑΟΚ και φέρεται να έκανε νέα προσφορά, η οποία  ξεπερνάει κατά πολύ τα 3 εκατ. ευρώ, προσεγγίζοντας τα 3,5.

Πρόταση που σαφώς ικανοποιεί τον Δικέφαλο (είχαν ενημερωθεί μάλιστα προ καιρού πως ο μάνατζερ του δεν ήταν σε θέση να βρει πρόταση μεγαλύτερη των 2 εκατ. ευρώ) και αν η όλη φημολογία, τελικά, επισημοποιηθεί, τότε είναι θέμα χρόνου να μετακομίσει ο Κουλούρης στο  σαμπιονά, με τον «δικέφαλο» απλώς να προσπαθεί να κρατήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης του Κουλούρη (κάτι που λογικά θα γίνει).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό "χουνέρι" Ολυμπιακού σε ΠΑΟΚ - Στον... αέρα πολλά εκατομμύρια ευρώ - Τι θα κάνει ο Ιβάν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags