Facebook Pixel Δήλωση που «πλήγωσε» τη Νάπολι από Σάρι: «Η Γιουβέντους είναι η καλύτερη...»
| 2019-06-20 14:19:00

Δήλωση που «πλήγωσε» τη Νάπολι από Σάρι: «Η Γιουβέντους είναι η καλύτερη...»

Sportdog Team
Δήλωση που «πλήγωσε» τη Νάπολι από Σάρι: «Η Γιουβέντους είναι η καλύτερη...»

Παρουσιάστηκε και επίσημα από τους "μπιανκονέρι".

Και επίσημα προπονητής της Γιουβέντους είναι ο Μαουρίσιο Σάρι, ο οποίος παρουσιάστηκε από την "Γηραιά Κυρία" και στις δηλώσεις του τόνισε ότι πήγε στην καλύτερη ομάδα στην Ιταλία, πληγώνοντας ουσιαστικά την παλιά του ομάδα, τη Νάπολι.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Στη Νάπολι έδωσα όλο μου τον εαυτό και έπειτα αποφάσισα να βιώσω μια σπουδαία εμπειρία στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία αυτή τη στιγμή και μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στη χώρα. Το θεωρώ ένα επίτευγμα μιας μεγάλης καριέρας αυτό που μου παρουσιάστηκε αυτή τη στιγμή.

Δεν έχω ξαναδεί τόση αποφασιστικότητα και προσήλωση από έναν σύλλογο για να προσλάβει έναν προπονητή. Είχαν εξαιρετική νοοτροπία όταν με πλησίασαν και μιλήσαμε και μου έδειξαν πως ήθελαν πολύ να συνεργαστούμε.

Σε μια ομάδα όπως είναι η Γιουβέντους, οφείλεις κάθε πρωί που ξυπνάς να έχεις τη νοοτροπία του νικητή και να προετοιμάζεσαι για τη νίκη σε κάθε ματς. Η Γιουβέντους οφείλει να παρουσιαστεί αποφασιστική και να στοχεύσει εξ αρχής στο Champions League, γνωρίζοντας όμως πως το ίδιο κάνουν άλλες 8-9 μεγάλες ομάδες.

Σαν προπονητής οφείλεις να έχεις ξεκάθαρες ιδέες για τον ρόλο 2-3 σημαντικών παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να τους αφήσεις να εκφραστούν στο γήπεδο. Στην Τσέλσι προπονούσα ορισμένους καλούς παίκτες και ισχυρές προσωπικότητες, όμως είναι βήμα προόδου το γεγονός πως έχω τον Κριστιάνο στην ομάδα. Θα ήθελα να τον βοηθήσω να πετύχει ακόμα περισσότερα ρεκόρ.

Όταν ήμουν στη Νάπολι επί τρία χρόνια ξυπνούσα με πρώτη σκέψη να νικήσω τη Γιουβέντους. Αυτό ήταν το καθήκον μου εκείνη την εποχή. Έδωσα το 110% στην ομάδα και θα το κάνω και τώρα. Όταν τελειώνει η κόντρα σε αθλητικά πλαίσια, τελειώνει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags