Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ιγκνάσιο Αμπάτε: "Παίζει" για αντικαταστάτης του Ομάρ - Τον "τρώει" ο Τοροσίδης;
| 2019-06-20 19:33:00

Ολυμπιακός για μπακ... θρύλο - Ισχύει 99 στις 100 - Ηχηρή αποχώρηση - Τον "τρώει" ο Τοροσίδης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ολυμπιακός για μπακ... θρύλο - Ισχύει 99 στις 100 - Ηχηρή αποχώρηση - Τον "τρώει" ο Τοροσίδης!

Τρελό σενάριο στην Ιταλία. Ποιος ψάχνεται; Κι άλλος... παππούς;

Ολυμπιακός - Ιγκνάσιο Αμπάτε: Ξεκίνημα από τα… βασικά. Οτιδήποτε φτάνει να κυκλοφορεί και να δημοσιεύεται από την Gazzetta dello Sport ή έστω δημοσιογράφους που συνδέονται με την κορυφαία ιταλική εφημερίδα, 99 στις 100 φορές, ισχύει, έχει βάση.

Συνεπώς, ως βάσιμο μπορούμε να θεωρήσουμε σημερινό τουίτ ρεπόρτερ της ιταλικής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο οι Ερυθρόλευκο έχουν ρωτήσει για το στάτους του Ιγκνάσιο Αμπάτε, του 33χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος ύστερα από δέκα χρόνια θητείας στη Μίλαν, αποχωρεί από τους "ροσονέρι".

Στο ποστάρισμα του δημοσιογράφου ξεκαθαρίζεται πως η Μπολόνια φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή των ομάδων που διεκδικούν την υπογραφή του, ενώ παράλληλα με τον Ολυμπιακό γίνεται λόγος για ενδιαφέρον και της Λιόν. Πάμε τώρα στην... αποκωδικοποίηση. Δύσκολα οι "ερυθρόλευκοι", έχοντας και τον 34χρονο Βασίλη Τοροσίδη στο ρόστερ τους θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν για έναν, ουσιαστικά, συνομήλικο του Έλληνα διεθνούς.

Είναι όμως προφανές από την έστω ερώτηση που έκανε ο Ολυμπιακός (ή έστω άνθρωποι που λειτουργούν για λογαριασμό του), πως στον σύλλογο θέλουν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που χρειαστεί να κινηθούν για την κάλυψη του κενού που θα αφήσει ενδεχόμενη πώληση του Ομάρ. Εχουμε πολλές φορές στο παρελθόν (άμεσο και απώτερο) τονίσει στο sportdog πως ο διεθνής Νορβηγός δεξιός μπακ έχει πλέον κατασταλλάξει και μέσω του μάνατζερ του, ψάχνεται -και ψάχνεται πολύ σοβαρά- για μια ακόμη ευκαιρία σε κορυφαίο πρωτάθλημα.

Η τελευταία του, με τον δανεισμό στη Χαλ, δεν πήγε καλά, ουσιαστικά γκρέμισε την ποδοσφαιρική του μετοχή, η σταθερότητα όμως και οι εμφανίσεις του την τελευταία διετία με τον Ολυμπιακό, αλλά και την εθνική Νορβηγίας τον έχουν βάλει για τα καλά, ξανά στον χάρτη. Και όπως φαίνεται, τόσο ο ίδιος όσο και οι "ερυθρόλευκοι" είναι ενήμεροι για την κινητικότητα που υπάρχει (αλλά δεν έχει γίνει ακόμη ορατή σε επίπεδο κοινής γνώμης) για τον Ομάρ, με αποτέλεσμα, εύλογα, ο Ολυμπιακός να ρωτάει και να ψάχνει την αγορά για πιθανό αντικαταστάτη του.

Εξ ου λοιπόν και το στόρι με τον Αμπάτε, παρότι επαναλαμβάνουμε πως είναι σχεδόν απίθανο, ένας ποδοσφαιριστής 33 χρονών, να απασχολήσει -πάντα σε περίπτωση που πουληθεί ο Νορβηγός- τους "ερυθρόλευκους", ειδικά όταν στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει ο (κοντά συνομήλικος) Τοροσίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο αυτό που συνέβη στη συνάντηση Μαρινάκη-Φορτούνη - Άκυρο σε αδιανόητη πρόταση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags