Facebook Pixel Αποσύρθηκε από την ενερδό δράση ο Τόρες!
| 2019-06-21 10:57:00

Τέλος εποχής: Αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο ο Φερνάντο Τόρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τέλος εποχής: Αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο ο Φερνάντο Τόρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ανακοίνωσε ο ίδιος.

Μετά από 18 χρόνια επιτυχημένης καριέρας ο Φερνάντο Τόρες αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 35 ετών.

Την Κυριακή (23/6) ο σπουδαίος Ισπανός επιθετικός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του.

"Έχω κάτι πολύ σημαντικό να ανακοινώσω. Ύστερα από 18 εξαιρετικά χρόνια, ήρθε η στιγμή να βάλω ένα τέλος στην ποδοσφαιρική καριέρα μου. Στις 23 Ιουνίου θα παραχωρήσω συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσω λεπτομερώς την απόφαση μου", αναφέρει το tweet του Τόρες.

Ο "El Nino" "έγραψε" σπουδαία καριέρα με την φανέλα της Λίβερπουλ, παρότι δεν κατέκτησε κάποιο τρόπαιο, έχοντας 81 γκολ σε 142 συμμετοχές, ενώ με την Τσέλσι ήρθαν και οι τίτλοι, όπως το Τσάμπιονς Λιγκ και το FA Cup.

Φυσικά, το όνομά του συνδέθηκε με την Ατλέτικο Μαδρίτης, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και αγωνίστηκε σε αυτή για εννιά χρόνια συνολικά. Τον τελευταίο χρόνο έπαιξε στην Ιαπωνία για λογαριασμό της Σαγκάν Τόσου. Με την εθνική Ισπανίας κατέκτησε δύο Euro και ένα Μουντιάλ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση ότι αποσύρεται από την ενεργο δράση η Λίβερπουλ δημοσίευσε ένα βίντεο με τα δέκα καλύτερα γκολ του Τόρες με την κόκκινη φανέλα. Απολαύστε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags