Facebook Pixel Άρης: Φαβορί με ΑΕ Λεμεσού
Ποδόσφαιρο
| 2019-06-21 14:43:00

Αποκαλυπτικός Κύπριος για το ματς με Λεμεσό – Ποιοτικότερο το ρόστερ του Άρη

Sportdog Team
Αποκαλυπτικός Κύπριος για το ματς με Λεμεσό – Ποιοτικότερο το ρόστερ του Άρη

Βετεράνος από τη Μεγαλονησο δίνει προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αρη και της ΑΕ Λεμεσού, Μάριος Χριστοδούλου μίλησε στο Metropolis για την κλήρωση του Αρη με την ΑΕΛ για το Γιουρόπα Λιγκ, τα σημεία στα οποία υπερτερεί ο Αρης, έχρισε τους «κιτρινόμαυρους» φαβορί και τόνισε πως θα μείνει ο βασικός κορμός της κυπριακής ομάδας ενώ σχολίασε πως ο κόσμος της ΑΕΛ θα είναι δίπλα στην ομάδα στο δεύτερο παιχνίδι στην Κύπρο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την κλήρωση του Αρη με την ΑΕ Λεμεσού: «Είναι δύο πρώην ομάδες μου, δύο ιστορικές ομάδες, εύχομαι να γίνουν δύο καλά παιχνίδια. Είναι φαβορί ο Αρης, οι ομάδες ξεκινούν κοντά προετοιμασίες. Η ΑΕ Λεμεσού είναι μια καλή ομάδα, έχει καλό προπονητή και προέρχεται από καλή χρονιά. Και τον Αρη τον παρακολουθώ, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο τη χρονιά που πέρασε».

Για το που υπερτερεί ο Αρης: «Σαν ρόστερ είναι πιο ποιοτικό του Αρη, έχει μεγαλύτερο μπάτζετ, είναι δύο ομάδες πολύ ιστορικές στη χώρα τους. Δεν πιστεύω να επηρεάσει την ΑΕ Λεμεσού πως θα επηρεάσει πως θα παίξει στη Λάρνακα, το γήπεδο είναι ποδοσφαιρικό. Η ΑΕΛ πέρυσι παρά το μικρό μπάτζετ έκανε εξαιρετική χρονιά, η ομάδα ήταν μια οικογένεια και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν θα κρατήσει τον κορμό η ΑΕΛ: «Θα μείνει ο βασικός κορμός, θα γίνουν μικρές προσθαφαιρέσεις πάντα μέσα στο μπάτζετ που μπορεί».

Για τον κόσμο της ΑΕΛ: «Θα έχει σίγουρα 3.000-4.000 κόσμο, οι φανατικοί οπαδοί της ΑΕΛ δεν πάνε στο γήπεδο γιατί κάνουν αποχή λόγω της κάρτας φιλάθλου. Είναι πολύ ενθουσιώδεις οι οπαδοί της ΑΕΛ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags