Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δυο ονόματα παίζουν δυνατά στη λίστα των Ερυθρόλευκων και συγκεκριμένα του 34χρονου τερματοφύλακα Σερκάν Κιριντιλί και του 25χρονου Βεντάτ Μουρίκι.
| 2019-06-22 10:16:00

Θέλει "πολυβόλο" στον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - 17 γκολ και 8 ασίστ - Ετοιμάζει διπλό "μπαμ" σε Τουρκία

Sportdog Team
Θέλει "πολυβόλο" στον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - 17 γκολ και 8 ασίστ - Ετοιμάζει διπλό "μπαμ" σε Τουρκία

Ποιους παίκτες εξετάζουν οι Ερυθρόλευκοι;

Ολυμπιακός: Δυο ονόματα παίζουν δυνατά στη λίστα των Ερυθρόλευκων και συγκεκριμένα του 34χρονου τερματοφύλακα Σερκάν Κιριντιλί και του 25χρονου Βεντάτ Μουρίκι.

Ο τελευταίος αποτελεί ένα όνομα πολλά υποσχόμενο, αφού την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην τουρκική Ρίζεσπορ κάνοντας μια εξαιρετική σεζόν με 17 γκολ και 8 ασίστ.

Όπως ήταν φυσικό τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα καθώς εκτός από την εξαιρετική του περσινή χρονιά, συνδυάζει όλα όσα ψάχνουν οι Πειραιώτες στο επιθετικό τους κομμάτι.

Ύψους 1,94 με σκληρά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, δυναμισμός στο παιχνίδι, βάζει τον αντίπαλό του στην πλάτη, πιέζει ασφυκτικά, έχει μεγάλο πλεονέκτημα στο ψηλό παιχνίδι και φαρμακερό σουτ. 

Από την άλλη μεριά εξετάζουν στο Λιμάνι την περίπτωση του 34χρονου τερματοφύλακα, Σερκάν Κιριντιλί.

Ο Τούρκος πορτιέρε έχει πέσει στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων, προκειμένου να καλύψει την θέση πίσω από τον Ζοσέ Σα, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Κόνιασπορ έως το 2020.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags