Facebook Pixel ΑΕΚ: Στο Μώλο ο Κυριακίδης
| 2019-06-22 16:48:00

Με Κυριακίδη η ΑΕΚ σε τουρνουά Ακαδημιών στο Μώλο

Sportdog Team
Με Κυριακίδη η ΑΕΚ σε τουρνουά Ακαδημιών στο Μώλο

Ο υπεύθυνος εκπαίδευσης του δικτύου Ακαδημιών αξιολόγησε το επίπεδο της διοργάνωσης.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του τουρνουά που διοργανώνει η συνεργαζόμενη με το Δίκτυο της ΠΑΕ ΑΕΚ Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου το σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου στο γήπεδο του Μώλου στη Φθιώτιδα.

Στο πρόγραμμα του Σαββάτου συμμετείχε και η ομάδα Κ11 της ΑΕΚ, με τον προπονητή Στέλιο Ορφανίδη να χωρίζει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε δύο τμήματα, τους Μαύρους και τους Κίτρινους.

Οι Κίτρινοι (Νομποτσέα, Μάκος, Δελαπόρτας, Σεψάς, Μωυσιάδης, Τσιμαχίδης, Γκέκα, Θεοδώρου Αλεξανδρόπουλος) πέτυχαν έξι νίκες και μία ήττα και οι Μαύροι (Κουμεντάκης, Τακεσιάν, Μαρίνος, Μπαθρέλος, Φλιάτουρας, Τσολάκης, Κελεμένης, Καπάτος, Καλαϊτζίδης) πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Οι ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά είναι τρεις (παιδιά γεννημένα 2011-13, 2008-2010 και 2005-07) και συμμετέχουν η διοργανώτρια Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου, ο επίσης συνεργαζόμενος με την ΑΕΚ Αστέρας Λαμίας και οι σύλλογοι Νέο Κρίκελλο, ΠΑΣ Αβέρωφ Λάρισας, Αθλος Αλμυρού Βόλου, Νικηφόρος Ουρανός, Σαλαμίνα, Πελασγία, Ανθήλη και Αίαντας Λαμίας.

Της αποστολής της ΑΕΚ ηγήθηκε ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης και αξιολόγησε δια ζώσης το επίπεδο της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags