Facebook Pixel Μία πονεμένη ιστορία - Ο τίτλος του επόμενου Μέσι
| 2019-06-22 19:38:00

Μία πονεμένη ιστορία - Ο τίτλος του επόμενου Μέσι, στη λίστα και Έλληνας παίκτης

Sportdog Team
Μία πονεμένη ιστορία - Ο τίτλος του επόμενου Μέσι, στη λίστα και Έλληνας παίκτης

Ένας τεράστιος αριθμός παικτών έχει πάρει ένα παρατσούκλι που κανείς δεν μπόρεσε να υποστηρίξει.

Περισσότεροι από μια ντουζίνα παικτών έχουν αποκαλυφθεί με την πάροδο των χρόνων ως «Ο επόμενος Μέσι». Αλλά κανένας δεν έχει φτάσει ποτέ στα ύψη για να ταιριάζει με τον Αργεντινό σταρ της Μπαρτσελόνα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συνδεθεί με τον τελευταίο «επόμενο Μέσι» ο οποίος αγωνίζεται στην Τραμπζονσπόρ 

Ο 19χρονος Αμπντουλκαντίρ Ομούρ, ο οποίος έχει τέσσερα γκολ και επτά ασίστ στο τούρκικο πρωτάθλημα, έχει ονομαστεί σε «Τούρκος Μέσι» για τις εμφανίσεις του αυτή τη σεζόν.

Όλοι γνωρίζουμε πως ένας νεαρός παίκτης που είναι μικρός, γρήγορος και ικανός να νικήσει έναν άνθρωπο από την ντρίμπλα που ονομάζεται «Επόμενος Μέσι» .Διπλός πόντος αν είναι και αριστεροπόδαρος.

Ο παγκόσμιος χάρτης έχει σχεδόν συμπληρωθεί με διαφορετικούς «Επόμενος Μέσι» από όλο τον κόσμο.

Από το Περού στη Νότια Αφρική και την Ιαπωνία στο Ιράν, δώδεκα χώρες δημιούργησαν τη δική τους εκδοχή της ιδιοφυίας που λέγεται Λιονέλ Μέσι.

Παρακάτω θα δούμε τους «Μέσι» απ’ όλο τον κόσμο

Άγγλος Μέσι-  Πάτρικ Ρόμπερτς

Ξεκίνησε απ’ την Φούλαμ  και μετά από μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις, η Μάντσεστερ Σίτυ τον απέκτησε έναντι 12 εκ. λίρες.

Με τους «Πολίτες» είχε μόνο μία συμμετοχή και αργότερα δόθηκε δανεικός στην Σέλτικ για δύο σεζόν.

Αν και κέρδισε επτά τρόπαια με τους «καθολικούς», είχε πολλούς τραυματισμού και δεν εξέπληξε τα πλήθη που περίμεναν πολλά.

Την σεζόν που τελείωσε έγινε κάτοικος Ισπανίας για λογαριασμό της Χιρόνα που δόθηκε δανεικός, με τον Ρόμπερτς να κάνει μόνο 14 εμφανίσεις λόγω τραυματισμού. Την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται όπως όλα δείχνουν με την φανέλα της Νόργουιτς.

 

Μίνι Μέσι- Φραν Κίρμπι

Μία απ’ τις παίκτριες  που άξιζαν αυτή την ‘’ταμπέλα’’ , είναι το αστέρι της Τσέλσι και της Γυναικείας Εθνικής Αγγλίας .

Η Κίρμπι είναι κάτοχος του βραβείου  παίκτρια της χρονιάς και υπήρξε η καταλυτική παίκτρια στην πρόσφατη επιτυχία των Λεονών.

Τον Δεκέμβριο, ψηφίστηκε η 13η καλύτερη παίκτρια στον κόσμο σε μια εκτεταμένη δημοσκόπηση στις εφημερίδες και τα σαιτ.

 

Σκωτσέζος Μέσι- Ράιαν Γκόλντ

Ο Γκόλντ ήταν 17 ετών όταν έκανε το ντεμπούτο του για Νταντί Γιουνάιτεντ και άρχισε να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του στη Σκωτία, βοηθώντας τους «Τρομακράτες» να φτάσουν στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας το 2014.

Μετά την επιλογή του για Νέο Παίκτη της Χρονιάς, ο Γκόλντ αγοράστηκε απ΄ την Σπόρτινκ Λισαβόνας.

Έχοντας μόνο πέντε εμφανίσεις με τους Πορτογάλους την σεζόν 2014-15, και έκτοτε σεζόν 2016/17 δόθηκε δανεικός στην Βιτόρια Σετούμπαλ την επόμενη χρονιά στην Ντεπορτίβο Άβε και την σεζόν που πέρασε στην Φαρένσε ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας. Την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται θα γίνει κάτοικος Εδιμβούργο για λογαριασμό της Χιμπέρνιαν

 

Ελβετός Μέσι- Σερντάν Σακίρι

Οι συγκρίσεις με τον Μέσι είναι σίγουρα ένα βήμα παραπέρα αλλά ο Σακίρι είναι προφανώς ένας ποδοσφαιριστής με πλούσιο ταλέντο για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Έχει παίξει σε μερικούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου και σκόραρε σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα και σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.