Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ηγέτης στην άμυνα ο Ρομπέρζ – Παίζει εγκεφαλικά, φτιάχνει από πίσω την ομάδα"
| 2019-06-22 21:12:00

"Ηγέτης για ΠΑΟ - Σκοράρει με κεφάλι - Φτιάχνει από πίσω - Είναι εγκέφαλος - Ξέρει μπάλα"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Ηγέτης για ΠΑΟ - Σκοράρει με κεφάλι - Φτιάχνει από πίσω - Είναι εγκέφαλος - Ξέρει μπάλα"

Σούπερ μεταγραφή στο Τριφύλλι. Έχει "μάτι" ο Νταμπίζας. Φοβερή ανάλυση!

Παναθηναϊκός: Το όνομα του Βαλεντίν Ρομπέρζ κυκλοφορεί στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Τριφυλλιού, για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που αρέσει πολύ σε Δώνη και Νταμπίζα, για τον οποίο τα τελευταία 24ωρα έχει γίνει χαμός στον Απόλλωνα Λεμεσού, στον οποίο αγωνίζεται από το 2016! Ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει με κυπριακά Μέσα να υποστηρίζουν ως αιτία για τις τάσεις φυγής του την ύπαρξη κόντρας με τον προπονητή του.

Πρόκειται όμως για έναν ποδοσφαιριστή με 104 συμμετοχές σε Κύπρο και Europa League με τη φανέλα του Απόλλωνα, ο οποίος αναδείχτηκε από τους καλύτερους αμυντικούς στο πρωτάθλημα της Μεγαλονήσου. Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον Γάλλο να ξεχωρίζει και προσήλκυσαν τα βλέμματα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού;

«Ειναι εγκεφαλικός παίκτης. Βλέπει γήπεδο και είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια», είναι το πρώτο σχόλιο του Βάσου Μελαναρκίτη, παλαίμαχου αμυντικού του Απόλλωνα, ο οποίος στην καριέρα του έχει περάσει και από την Ανόρθωση.

«Είναι ψηλό παιδί (1,89 μ), οπότε στον αέρα είναι αρκετά καλός, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Έχει πλεονέκτημα όταν προωθείται και μπορεί να σκοράρει με το κεφάλι», αναφέρει και προσθέτει:

«Ο Ρομπέρζ έχει αντίληψη του χώρου, ξέρει να καλύψει. Είναι πολύ καλός τακτικά. Είναι ηγετική μορφή μέσα στον αγώνα. Μπορεί να ελέγξει, να παροτρύνει, να αναπτύξει την ομάδα από πίσω. Θεωρώ, ότι έχει τις δυνατότητες να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό λόγω της εμπειρίας του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Όπως επισημαίνει ο παλαίμαχος άσος, «ως αριστεροπόδαρος ο Ρομπέρζ παίζει ως αριστερό στόπερ σε διάταξη τετράδας στην άμυνα, ενώ σε τριάδα μπορεί να είναι ο κεντρικός, στο 5-3-2 ή 3-4-3».

Όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει περί κακών σχέσεων με μέλος του τεχνικού επιτελείου, ο παίκτης δεν είχε δημιουργήσει ποτέ μέχρι στιγμής θέμα στα αποδυτήρια. Ήταν πάντα από τους πιο ευδιάθετους ποδοσφαιριστές, από τα πειραχτήρια που κάνουν αστεία και κρατούν ψηλά το κλίμα σε μία ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φορτούνης" και στον ΠΑΟ - Υπογράφει μπαλαδόρος; Το... μαρτύρησε ο ίδιος - Θα τρελαθούν οι οπαδοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags