Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σενάριο ανταλλαγής του Ρομελού Λουκάκου με τον Μάουρο Ικάρντι φαίνεται να σκέφτεται η Ίντερ
| 2019-06-24 00:51:00

Έτσι "διώχνει" τον Ικάρντι η Ίντερ - Βγαίνει διπλά κερδισμένη - Το ξέρει ο Αργεντινός;

Sportdog Team
Έτσι "διώχνει" τον Ικάρντι η Ίντερ - Βγαίνει διπλά κερδισμένη - Το ξέρει ο Αργεντινός;

Παρασκήνιο-φωτιά.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σενάριο ανταλλαγής του Ρομέλου Λουκάκου με τον Μάουρο Ικάρντι φαίνεται να σκέφτεται η Ίντερ, προκειμένου αφενός να "ξεφορτωθεί" τον Αργεντινό και αφετέρου να ολοκληρώσει το deal με τον Βέλγο.

Οι Νερατζούρι έχουν ξεκαθαρίσει στον Ικάρντι ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ομάδα και πως δεν υπάρχει θέση στο ρόστερ για εκείνον.

Ο ίδιος δείχνει να μην δέχεται την απόφαση και έτσι έχει ξεσπάσει μια διαμάχη ανάμεσα στις δυο πλευρές, με τον επιθετικό μάλιστα να είναι έτοιμος να πάει στα δικαστήρια προκειμένου να δικαιωθεί.

Πρόθεση της Ίντερ είναι να φέρει στην ομάδα τον Λουκάκου από την Γιουνάιτεντ, με τους Κόκκινους Διαβόλους να μην έχουν θέμα για μια ενδεχόμενη μεταγραφή αλλά να αξιώνουν αρκετά για τον παίκτη τους.

Ετσι, δημοσίευμα θέλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εξετάζει το ενδεχόμενο ανταλλαγής μεταξύ των δυο παικτών ώστε να βγουν ωφελημένοι κι οι δύο σύλλογοι και να μην χάσει κανείς ένα σημαντικό όπλο για την επίθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags