Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λιούις Χόλτμπι: Η συνέντευξη του Βασίλη Πλιάτσικα στο sportdog για τον Γερμανό χαφ!
| 2019-06-23 13:05:00

"Τρομερά πνευμόνια, δεν κρύβεται, απίστευτη δύναμη - Κλασικός Γερμανός, καμία σχέση με Πέλκα"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Τρομερά πνευμόνια, δεν κρύβεται, απίστευτη δύναμη - Κλασικός Γερμανός, καμία σχέση με Πέλκα"!

Ο Β. Πλιάτσικας αποθεώνει στο sportdog στόχο του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Λιούις Χόλτμπι: Το όνομα του Λιούις Χόλτμπι ενέπλεξε στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ η εφημερίδα Bild. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος από το Αμβούργο, Κάρντιφ, Φενερμπαχτσέ, Γαλατασαράι, Σικάγο Φάιρ φέρονται να ενδιαφέρονται για τον παίκτη, ενώ το όνομά του υπάρχει και στη λίστα των Θεσσαλονικιών.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξέρουν πολύ καλά τον Γερμανό ποδοσφαιριστή από το Έρκελεντζ είναι ο Βασίλης Πλιάτσικας, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Σάλκε, τη χρονική περίοδο 2009-2013.

«Είναι ένας παίκτης που διαθέτει τρομερά πνευμόνια. Είναι ένα δεκάρι, το οποίο τρέχει πάρα πολύ. Δεν είναι ντελικάτος και φαντεζί ποδοσφαιριστής. Είναι ο κλασικός Γερμανός παίκτης που έχει απίστευτες δυνάμεις καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Του αρέσει να ζητά τη μπάλα συνέχεια. Δεν κρύβεται μέσα στο παιχνίδι.Έχει πολλές δυνάμεις. Γυρίζει, παίρνει τη μπάλα, δημιουργεί. Η φυσική του κατάσταση τον βοηθά πάρα πολύ», είναι οι πρώτες εικόνες από τον πρώην συμπαίκτη του που έρχονται στο μυαλό του 31χρονου αμυντικού, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λαμίας.

Τεχνικά πως είναι; «Έχει καλή τεχνική κατάρτιση.Στο ένας εναντίον ενός όμως υστερεί. Πάει ουσιαστικά σε ένα πολύ καλό ρυθμό. Ούτε πολύ ταχύς είναι ούτε πολύ διεισδυτικός», απαντά.

Ποιες μνήμες έχει κρατήσει ο Βασίλης Πλιάτσικας από τις προπονήσεις; «Είναι επαγγελματίας 100%. Δεν κλέβει καθόλου από την προπόνηση. Τα δίνει όλα. Του αρέσει να τα δίνει όλα. Είναι καθαρά της νοοτροπίας της γερμανικής. Δεν είναι καθόλου τεμπέλης. Με εξαίρεση την Τότεναμ, σε όσες ομάδες πήγε είχε αρκετές συμμετοχές. Προβλήματα τραυματισμών δεν είχε ιδιαίτερα στην καριέρα του, ώστε να τον αφήνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα», τονίζει και στη συνέχεια αναφέρεται στο θέμα του γκολ:

«Δεν έχει ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα. Δεν είναι δεκάρι που έχει κάθε χρόνο αρκετά γκολ. Τα 5 με το Αμβούργο στη δεύτερη κατηγορία δεν θεωρούνται πολλά τέρματα για επιτελικό μέσο. Ο Πέλκας έχει καλύτερα στημένα, μπορεί να προκαλέσει δημιουργικά περισσότερα προβλήματα».

Μπορεί να ταιριάξει στον ΠΑΟΚ; «Είναι στο ίδιο σωματότυπο με τον Πέλκα. Μόνο που ο τελευταίος είναι πιο φαντεζί ποδοσφαιριστής, έχει μεγαλύτερη ποιότητα, ενώ ο Γερμανός έχει περισσότερα τρεξίματα. Ουσιαστικά παίζουν την ίδια θέση», επισημαίνει ο Πλιάτσικας για τον πρώην συμπαίκτη του, ο οποίος όπως αποκαλύπτει για τον 28χρονο που φέτος ολοκληρωσε τη σεζόν με 31 συμμετοχές (και 6 ασίστ) «του άρεσε πολύ η Ελλάδα. Όταν ήμασταν μαζί στη Σάλκε μου μίλαγε με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Πεδουλάκης; Σενάριο-"ρουκέτα" για ΠΑΟ - Τι έχει στο μυαλό του ο Δημήτρης - Πασκουάλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags