Facebook Pixel Θέλει Τσέρτσι στον Άρη ο Καρυπίδης!
| 2019-06-24 11:49:00

ΒΟΜΒΑ μεγατόνων από Καρυπίδη: Θέλει να φέρει στον Άρη διεθνή με την εθνική Ιταλίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ΒΟΜΒΑ μεγατόνων από Καρυπίδη: Θέλει να φέρει στον Άρη διεθνή με την εθνική Ιταλίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίκτης που ήθελαν όλοι οι "μεγάλοι" στο παρελθόν.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει βάλει σκοπό να τα "σαρώσει" όλα φέτος στη Superleague, καθώς μετά το επίσημο "μπαμ" με τον Μπράουν Ιντέγε, θέλει να ρίξει ακόμα μία μεγαλύτερη "βόμβα" στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως προανήγγειλε και χθες (23/6) μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο ισχυρός άνδρας του Άρη θέλει να φέρει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον διεθνή Ιταλό μεσοεπιθετικό, Αλέσιο Τσέρτσι!

Φυσικά, πρόκειται για πολύ σπουδαίο όνομα, αφού ο 31χρονος έχει "γράψει" καριέρα μεταξύ άλλων σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρόμα, Μίλαν, Αταλάντα, Φιορεντίνα, Τζένοα και Τορίνο, ενώ η τελευταία χρονιά τον βρήκε στην Τουρκία, όπου αγωνίστηκε με την φανέλα της Ανκαραγκουτσού (16 συμμετοχές με 5 γκολ και 2 ασίστ), με την οποία τελείωσε το συμβόλαιό του. Επίσης, έχει και 14 εμφανίσεις με την "Σκουάντρα Ατζούρα".

Η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη για τα ελληνικά δεδομένα, αφού και στο παρελθόν είχαν ενδιαφερθεί για αυτόν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, ωστόσο ο Καρυπίδης θα προσπαθήσει για το "μπαμ" με τον Τσέρτσι και αν τα καταφέρει τότε θα δυναμώσει... αισθητά την επιθετική του γραμμή με τον Ιταλό στο δεξί άκρο της και τον Ιντέγε στην κορυφή.

Δείτε τον σε "δράση":

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags