Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ιγκόρ Σίλβα: Περιζήτητος ο Βραζιλιάνος - Θα μείνει στον Πειραιά;
| 2019-06-24 20:37:00

Χαμός με άσο του Ολυμπιακού - Έχει προτάσεις από... παντού - Τι θα κάνει ο Μαρτίνς;

Sportdog Team
Χαμός με άσο του Ολυμπιακού - Έχει προτάσεις από... παντού - Τι θα κάνει ο Μαρτίνς;

Περιζήτητος ο παίκτης των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός - Ιγκόρ Σίλβα: Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ επέστρεψε στους Ερυθρολεύκους μετά τον δανεισμό του στην ΑΕΚ Λάρνακας, ωστόσο το αν θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν θα εξαρτηθεί από το αν θα πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς στην προετοιμασία.

Πάντως, οι ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Σίλβα είναι πολλές, όπως γράφουν οι Κύπριοι και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "kerkida.net".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΑΕΚ Λάρνακας θέλει να κρατήσει τον παίκτη, ωστόσο εκτός από αυτή έχουν ρωτήσει για τον Βραζιλιάνο άλλες δύο κορυφαίες ομάδες της Κύπρου. Παράλληλα, τον Σίλβα φέρονται να τσεκάρουν μια ομάδα της β' κατηγορίας στην Ισπανία, καθώς και σύλλογοι από το Βέλγιο και την Ολλανδία.

«Ομάδα από το Σεγούντα Ντιβιζιόν καλοβλέπει την περίπτωσή του και είναι διατεθειμένη να του προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Επίσης, ενδιαφέρονται ομάδες από το Βέλγιο και την Ολλανδία για τον Σίλβα. Να σημειωθεί ότι πρόσφατα άλλες δύο μεγάλες κυπριακές ομάδες ρώτησαν για τον 22χρονο ακραίο αμυντικό. Η εκτίμηση που γίνεται είναι ότι ίσως προκύψουν τελικές εξελίξεις μέχρι το τέλος του τρέχοντα μήνα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα για τον Ιγκόρ Σίλβα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags