Facebook Pixel «Ντου» οπαδών της Νιουκαστλ: «Πού πήγαν τα λεφτά;»
| 2019-06-25 18:54:00

«Ντου» οπαδών της Νιουκαστλ: «Πού πήγαν τα λεφτά;»

Sportdog Team
«Ντου» οπαδών της Νιουκαστλ: «Πού πήγαν τα λεφτά;»

Χαμός για την αποχώρηση του Μπενίτεθ.

Οι οπαδοί της Νιούκαστλ έκαναν διαδήλωση έξω από το Σεν Τζέιμς Παρκ το πρωί της Δευτέρας μετά την ανακοίνωση του συλλόγου πως ο Ράφα Μπενίτεθ αποχωρεί από την ομάδα. Το συμβόλαιο του Ισπανού τεχνικού λήγει την ερχόμενη Κυριακή και δεν θα ανανεωθεί από τον ιδιοκτήτη της ομάδας Μάικ Άσλει.

Οι οπαδοί των «ανθρακωρύχων» εκτιμούν την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο πρώην προπονητής της Λίβερπουλ και δεν θέλουν να αποχωρήσει κι έτσι έκαναν διαδήλωση έξω από το Σεν Τζέιμς Παρκ το πρωί της Δευτέρας με πανό που έγραφαν: «Είμαστε ο 19ος πλουσιότερος σύλλογος στον κόσμο. Που πήγαν τα λεφτά;» και το… κλασσικό πλέον, «Ashley out».

Οι εξαγριωμένοι οπαδοί «τα έβαλαν» για ακόμα μία φορά με τον Μάικ Άσλει, τον οποίο κατηγορούν πως δεν έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει τον Ράφα Μπενίτεθ στον σύλλογο.

Ο Ισπανός τεχνικός «συμμάζεψε» την ομάδα, την γύρισε πίσω στην Πρέμιερ Λιγκ άμεσα και επί δύο χρονιές την έχει κρατήσει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Το χειρότερο από όλα αυτά είναι πως ο Μπενίτεθ δεν ενημερώθηκε από την διοίκηση για την ανακοίνωση της Νιούκαστλ στα social media πως δεν θα συνεχίσουν μαζί και εν τέλει το έμαθε τηλεφωνικά μέσω ενός φίλου.

Ο Ισπανός ζήτησε να έχει μεγαλύτερο έλεγχο στην ομάδα, μεγαλύτερο μπάτζετ και μια αύξηση στον μισθό που αυτή την στιγμή είναι 6 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο.

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags