Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξενύχτι με προημιτελικά Copa America - Θα τα καταφέρουν Βραζιλία και Αργεντινή;
| 2019-06-27 10:13:00

Ξενύχτι με προημιτελικά Copa America - Θα τα καταφέρουν Βραζιλία και Αργεντινή;

Sportdog Team
Ξενύχτι με προημιτελικά Copa America - Θα τα καταφέρουν Βραζιλία και Αργεντινή;

Η αγωνία κορυφώνεται στη Λατινική Αμερική.

 

Συναρπαστικό ήταν το θέαμα στους ομίλους του Copa America και πλέον περιμένουμε με ανυπομονησία τις αναμετρήσεις για τα προημιτελικά της διοργάνωσης που διεξάγεται στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Το πρώτο ζευγάρι που θα κονταροχτυπηθεί με έπαθλο μία θέση στην τετράδα είναι αυτό της Βραζιλίας με την Παραγουάη τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ ακολουθούν χρονικά οι αναμετρήσεις Βενεζουέλα-Αργεντινή, Κολομβία-Χιλή και Ουρουγουάη-Περού.  

Η πρόκριση θα κριθεί σε 90 λεπτά, συν τις καθυστερήσεις, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί θα εκτελεστούν πέναλτι.

Κερδίζει από το ημίχρονο

Πολλές είναι οι επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα για να ποντάρουν στους τέσσερις προημιτελικούς. Προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, για τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τη διαφορά νίκης, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με Over/Under 2,5 ή 3,5 γκολ και Goal/No Goal.

Μια από τις πιο καλές επιλογές που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Παραγουάη (28/06 στις 03.30) είναι η νίκη της Σελεσάο από το ημίχρονο σε απόδοση στο 1.48, αλλά και την επιλογή να σκοράρουν οι Βραζιλιάνοι και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 1.62.

Νίκη με λίγα γκολ

Στον αγώνα της Αργεντινής με τη Βενεζουέλα (28/06 στις 22.00) το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλές επιλογές, όπως η νίκη της Αλμπισελέστε σε απόδοση 1.50 ή το under 2.5 συνολικά στην αναμέτρηση σε απόδοση 1.70.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags