Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ντάκλας Αουγκούστο: Δίνει 5 "χαρτιά" για το 85% - "Τρελαμένος" ο Ραζβάν
| 2019-06-26 12:50:00

Τρελά λεφτά σε... παγκίτη - Δίνει 5 "χαρτιά" για το 85% - "Τρελαμένος" ο Ραζβάν - Πόσο έκανε πέρσι;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελά λεφτά σε... παγκίτη - Δίνει 5 "χαρτιά" για το 85% - "Τρελαμένος" ο Ραζβάν - Πόσο έκανε πέρσι;

Φοβερά πράγματα με τον... κλεισμένο. Ποια είναι η αλήθεια;

Ξαφνικά ακούσαμε τον Ντάκλας Αουγκούστο, ξαφνικά μπήκε στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ και ξαφνικά... κλείνει κιόλας! Ένα τουιτάρισμα Βραζιλιάνου δημοσιογράφου, προχθές, ήταν ικανό να "ξυπνήσει" κόσμο. Σχόλιο που επικαλούνταν επικείμενη συμφωνία με τον 22χρορνο Βραζιλιάνο μέσο και που ουσιαστικά επιβεβαίωσε με δικό του ποστάρισμα χθες το βράδυ ο ίδιος ο Γιώργος Σαββίδης.

Οι εξελίξεις συνεχίστηκαν να καταγράφονται από τα βραζιλιάνικα media κατά τη διάρκεια της νύχτας και σύμφωνα με αυτές λοιπόν, ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει με την Κορίνθιανς, ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης για την αγορά του 85% των δικαιωμάτων του 22χρονου αμυντικού μέσου έναντι 5 εκατ. ευρώ, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο και να αναμένεται τις αμέσως επόμενες μέρες -γίνονταν λόγος μέχρι και γι’ αύριο- στη Θεσσαλονίκη.

Μοιάζει ομολογουμένως "τσιμπημένο" το ποσό για τον ΠΑΟΚ αν αναλογιστεί κανείς πως πριν έναν χρόνο η "τιμάο" δαπάνησε λιγότερα από ένα εκατομμύριο για να τον αποκτήσει, παραχωρώντας τον, πριν λίγους μήνες, δανεικό στην Μπαϊά, όπου και στο μέχρι στιγμής μπραζιλεϊράο, ο Ντάκλας Αουγκούστο έχει συνεπέστατη παρουσία (τη συνεπέστερη της καριέρας του) με επτά συμμετοχές.

Mοιάζει δύσκολο γιατί πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που -κακά τα ψέματα- δεν γνωρίζουμε και στον ίδιο τον ΠΑΟΚ έλεγαν πως δεν προορίζεται, άμεσα τουλάχιστον, για βασική λύση. Είναι μία από αυτές που αναζητούσε άμεσα ο Δικέφαλος προκειμένου να εμφανιστεί όπως πρέπει στα προκριματικά του Τσάμπονς Λιγκ,  είναι σαφώς μια προσθήκη η οποία εντάσσεται στο ηλικιακό πλαίσιο που έχει τεθεί από τον περασμένο Ιανουάριο (και φαίνεται από τις συμφωνίες που έχει κάνει από τότε ο σύλλογος).

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει στα όσα ζητάει ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τους κεντρικούς του χαφ, με χαρακτηριστικά την ταχύτητα, την καλή μεταβίβαση (κοντινή - μακρινή), αλλά όπως επισημαίνουν και τα ΜΜΕ της πατρίδας του, την πολυχρησιμότητά του στο γήπεδο, αφού έχει αγωνιστεί σε διάφορες -πέραν της κανονικής του- θέσεις.

Θέμα προφανώς δεν τίθεται, ο παίκτης μοιάζει να είναι "τελειωμένη" υπόθεση, αυτό που απομένει είναι να δούμε αν και εφόσον τα ομολογουμένως "τσιμπημένα" νούμερα που παρουσιάζουν τα βραζιλικάνικα media ισχύουν ή όχι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, το ποσό της αγοράς του 22χρονου μέσου δεν ξεπερνάει τα 2,5 εκατ. ευρώ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα "πέσει" ο Λευκός Πύργος: Αυτόν παλεύουν να φέρουν πίσω στον ΠΑΟΚ - Deal πολλών εκατομμυρίων!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags