Facebook Pixel Απάντηση από Ουάρντα για το σκάνδαλο
| 2019-06-26 18:34:00

Απάντηση από Ουάρντα για το σκάνδαλο – Κυκλοφόρησε άσεμνο βίντεο με Μεξικάνα

Sportdog Team
Απάντηση από Ουάρντα για το σκάνδαλο – Κυκλοφόρησε άσεμνο βίντεο με Μεξικάνα

Χαμός στην Αίγυπτο με την αποκάλυψη για τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Σε άλλη μία περιπέτεια μπήκε ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος εκδιώχθηκε από την Εθνική Αιγύπτου μετά το σκάνδαλο για τη σεξουαλική παρενόχληση που κατηγορήθηκε,

O Αιγύπτιος δημοσιογράφος Oμάρ Ελ Μπανούμπι, που αποκάλυψε το θέμα της αποπομπής του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, μίλησε στο Μetropolis 95,5 για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με τον νεαρό μεσοεπιθετικό, αποκαλύποντας τι του είπε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε συνομιλία που είχαν μαζί σήμερα.

Αρχικά είπε:

«Σήμερα το πρωί δέχθηκα τηλεφώνημα από άνθρωπο της ομοσπονδίας της Αιγύπτου που μου αποκάλυψε να αποπεμφθεί ο Ουάρντα. Απόφαση που πήρε ο πρόεδρος μαζί με τον Αγκίρε, διότι υπήρξε κι άλλο βίντεο με Μεξικανή κοπέλα, το οποίο έχει κατέβει πλέον από το youtube με άσεμνο περιεχόμενο. Γι΄αυτό το βίντεο πάρθηκε η απόφαση να αποπεμφθεί ο Ουάρντα από την εθνική».

Για το αν μίλησε με τον Ουάρντα: «Μίλησα με τον Ουάρντα σήμερα. Υποστηρίζει πως δεν συμμετείχε ο ίδιος στο βίντεο ότι είναι κατασκευασμένο, είναι μονταρισμένο. Δεν είμαι εγώ, είπε. Μου είπε και όλοι οι διεθνείς είναι στο πλευρό του. Απλά είναι δύσκολη η συγκυρία επειδή υπάρχει και ο αγώνας. Μάλιστα του είπα να κάνει αυτή τη δήλωση δημόσια».

Για το αν πρόκειται να αλλάξει η απόφαση της ομοσπονδίας: «Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η απόφαση γιατί στην ανακοίνωσή της η ομοσπονδία λέει ότι συνεχίζουμε με 22 ποδοσφαιριστές. Λόγω πολλών εξτρέμ ο Ουάρντα παίζει πλέον ως μέσος και όχι ως εξτρέμ ή ως επιθετικός. Δεν υπάρχει αγωνιστικό πρόβλημα με την απουσία του».

Για το αν γνωρίζει ότι μίλησε με τον ΠΑΟΚ:«Δεν ξέρω αν μίλησε με τον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ θα είναι έντονη η αντίδραση γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Μίλησα με τον πατέρα του, δεν υπάρχει κάποια απόφαση και μάλλον θα παραμείνει μέχρι το τέλος του τουρνουά στην πατρίδα του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags