Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γκαγιάς Ζαχίντ: Πολύ ακριβός για το Τριφύλλι - Απέρριψε πρόταση 3 εκατ. ο ΑΠΟΕΛ
| 2019-06-26 22:15:00

Νέο απίθανο όνομα για ΠΑΟ - "Όχι" σε 3 εκατομμύρια - Έχει μεγάλο συμβόλαιο - "Τρελάθηκε" ο Δώνης;

του Νίκου Στεργίου
Νέο απίθανο όνομα για ΠΑΟ - "Όχι" σε 3 εκατομμύρια - Έχει μεγάλο συμβόλαιο - "Τρελάθηκε" ο Δώνης;

Ήταν η... καψούρα του. Τον δίνουν, αλλά πώς θα τον πάρουν;

Παναθηναϊκός - Γκαγιάς Ζαχίντ: Τα έχουμε πει στον sportdog σε ανύποπτο χρονικό διάστημα, πως το βλέμμα του Παναθηναϊκού και του Νίκου Νταμπίζα, σχεδόν αποκλειστικά, εστιάζει στην Κύπρο ως προς τη μεταγραφική στόχευση των «πρασίνων». Η περίπτωση του Φάνου Κατελάρη, του μόνου ποδοσφαιριστή για τον οποίο ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση, ενδεικτική,  αυτή του Ρομπέρτζ, του Γάλλου στόπερ του Απόλλωνα Λεμεσού, επίσης, ενώ σήμερα προέκυψε και το όνομα του Νορβηγού μεσοεπιθετικού, Γκαγιάς Ζαχίντ, ο οποίος και αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ.

Ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε από τους «κιτρινομπλέ» με εισήγηση του Γιώργου Δώνη, το καλοκαίρι του 2017, με τους πρωταθλητές Κύπρου να δίνουν στη Βαλερένγκα 600.000 ευρώ. Ποδοσφαιριστής που δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και προβλέπεται βάσει αυτού να εισπράξει ένα ποσό που πλησιάσει το μισό εκατομμύριο!

Ποδοσφαιριστής τον οποίο ο ΑΠΟΕΛ έχει βάλει στη βιτρίνα του, αναζητώντας μια επικερδή πώληση, με τη φημολογία να θέλει τον κυπριακό σύλλογο να απορρίπτει προ 1,5 χρόνου πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του, έχοντας θέσει ως αντίτιμο ένα ποσό ακόμη ψηλότερο.

Νούμερα και δεδομένα που προφανώς ακυρώνουν οποιαδήποτε σκέψη του Παναθηναϊκού για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό (μια φορά διεθνής με την εθνική Νορβηγίας, τον περασμένο Ιούνιο). Για αγορά, προφανώς, δεν τίθεται θέμα, αφού οι αξιώσεις του ΑΠΟΕΛ είναι απλώς απλησίαστες για τον Παναθηναϊκό, ενώ ακόμη και στην περίπτωση που οι πρωταθλητές Κύπρου συζητούσαν το ενδεχόμενο δανεισμού του, είναι αδύνατον για τον Παναθηναϊκό να καλύψει το συμβόλαιο του, αφού τα «μπορώ» των «πρασίνων» το πολύ πολύ να φτάνουν στο 50% των απολαβών του Ζαχίντ. Κοινώς, θα πρέπει, αφού γίνουν όλα τα υπόλοιπα, και ο ΑΠΟΕΛ να βάλει πλάτη, καλύπτοντας το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Δύσκολα πράγματα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο όνομα για Παναθηναϊκό - Αυτόν ζήτησε ο Πεδουλάκης - Οι πρώτες κινήσεις για το πράσινο ρόστερ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags