Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όνομα... ΣΟΚ για την επίθεση, άπραγος 8 μήνες
| 2019-06-27 11:37:00

Όνομα... ΣΟΚ για φορ - Έχει να παίξει 8 μήνες - Σκάει διπλό "μπαμ" - Έκπληξη με τον αντι-Νάτχο

του Παναγιώτη Νικολάου
Όνομα... ΣΟΚ για φορ - Έχει να παίξει 8 μήνες - Σκάει διπλό "μπαμ" - Έκπληξη με τον αντι-Νάτχο

Δεν είναι "κολώνα". Κάνει στον Μαρτίνς; Ποιος Σβαμπ τώρα;

Με τον Ρούμπεν Σεμέδο να πετάει για Πολωνία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, το μεταγραφικό ενδιαφέρον πλέον των "ερυθρόλευκων" εστιάζει στα δύο εναπομείναντα μέτωπα. Βασικό και κύριο αυτό της επίθεσης, όπου αναζητείται -εδώ και καιρό- ο "εκλεκτός" του Πέδρο Μαρτίνς που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της ερχόμενης σεζόν.

Ξεκάθαρα τις τελευταίες μέρες, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει πάρει προβάδισμα, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να προσπαθούν να βγουν... μπροστά στη μάχη που γίνεται μεταξύ αρκετών συλλόγων για την υπογραφή του, ελεύθερου πλέον ύστερα από τρία χρόνια σε ομάδες του Κατάρ, 32χρονου Μαροκινού επιθετικού. 

Το νέο όνομα που καταγράφεται σήμερα στον "Κόκκινο Πρωταθλητή" αφορά τον Μπενζαμέν Μουκάντζο (φωτό), τον 30χρονο Καμερουνέζο επιθετικό, ο οποίος  ύστερα από μια διετία στην Κίνα, έλυσε τον περασμένο Μάρτιο το συμβόλαιο του με την Γιανγκτσού Σεντί και, επίσης, κυκλοφορεί ελεύθερος. Δύο τα ερωτηματικά αναφορικά με τον αλλοτινό διεθνή (αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο) με τα "αδάμαστα λιοντάρια".

Πρώτον, ότι δεν πρόκειται για καθαροαίμο φουνταριστό, "κολώνα" που αναζητά ο Μαρτίνς για την επίθεση του. Δεύτερον και πιθανώς σημαντικότερο το γεγονός πως δεν έχει παίξει σε επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Νοέμβριο όταν και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην Μπεϊζίν Ρένχε. Οκτώ μήνες απραξίας είναι παρά πολλοί για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον για κάποιον που στον Ολυμπιακό θέλουν να έρθει και να είναι έτοιμος… χθες για να μπει στην ενδεκάδα εν όψει των διεθνών αναμετρήσεων.

Το δεύτερο μέτωπο, αφορά την αντικατάσταση του Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος έλυσε (όπως αναμένονταν) χθες το συμβόλαιό του. Δεδομένη η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στο κέντρο, υπάρχει όμως -και καταγράφεται επίσης στα ρεπορτάζ- η άποψη πως ίσως ο Ολυμπιακός να κινηθεί τελικά και για δεύτερο μέσο. Αν κάτι τέτοιο γίνει, θα γίνει σίγουρα μετά τα παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν, ίσως ακόμη και στα τέλη Αυγούστου.

Ως προς την στόχευση τώρα για τη συγκεκριμένη θέση; Δεδομένα οι "ερυθρόλευκοι" ρίχνουν ματιές στην Αυστρία, δεδομένα "παίζει" ο Στέφαν Σβαμπ (φωτό), ο διεθνής Αυστριακός πρώην αρχηγός της Ραπίντ Βιέννης που πλέον είναι ελεύθερος, αρκετοί όμως στα… πέριξ του Ολυμπιακού επιμένουν πως δεν είναι αυτός που έχουν ξεχωρίσει οι "ερυθρόλευκοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δε γίνονται εύκολα τέτοιες κινήσεις - Όπως Τουρέ, Αμπιντάλ - Θα γίνει... υπουργός - Ποιος Βούκοβιτς;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags