Facebook Pixel «Σφήνα» από Μαγιόρκα και Μπέτις σε ΑΕΚ για τον Βέρντε!
| 2019-06-27 22:02:00

«Σφήνα» από Μαγιόρκα και Μπέτις για τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ στα εξτρέμ!

Sportdog Team
«Σφήνα» από Μαγιόρκα και Μπέτις για τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ στα εξτρέμ!

Δυσκολεύουν τα πράγματα...

Ο Ντανιέλε Βέρντε είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για την θέση τoυ εξτρέμ, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι η μόνη που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το "calciomercato", Μαγιόρκα και Μπέτις έχουν μπει "σφήνα" στην Ένωση για την απόκτηση του Ιταλού ακραίου επιθετικού, τονίζοντας πως «η Βαγιαδολίδ δεν έκανε χρήση της οψιόν για τον Βέρντε και ο παίκτης επέστρεψε στη Ρώμη. Ο μάνατζερ του παίκτη έχει μιλήσει με την ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχουν άλλοι δυο σύλλογοι από την Ισπανία που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν δείξει ουσιαστικό ενδιαφέρον. Πρόκειται για τη Μαγιόρκα και τη Μπέτις. Την επόμενη εβδομάδα ο μάνατζερ του Βέρντε θα συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή της Ρόμα, Πετράτσι, για να προσπαθήσει να πείσει τη Ρόμα να μειώσει τις απαιτήσεις της. Η Ρόμα σε επαφές με την ΑΕΚ ζήτησε 2 εκατ. ευρώ, ποσό που θεωρείται υψηλό για έναν παίκτη που το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2020. Μετά το ραντεβού με τον Πετράτσι, ο Βέρντε και ο μάνατζέρ του θα έχουν μια πιο σαφή εικόνα για το μέλλον του ποδοσφαιριστή».

Αυτή η εξέλιξη δυσκολεύει την περίπτωσή του για την ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που αγωνίζονται στην Primera Division, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι δεν θα παρατήσουν έτσι απλά την υπόθεση, καθώς πιστεύουν ότι ο Βέρντε θα κάνει την διαφορά.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags