Facebook Pixel Άρης - ΑΕΚ: Μετά τον Μπακασέτα, παίρνει και Σιώπη η Αλάνιασπο
| 2019-06-28 17:30:00

Σαρώνει πρώην Ολυμπιακός - Έτσι κάνει τη νέα "κλοπή" - Μοιράζει τρελά λεφτά - Μετά την ΑΕΚ ο...

του Παναγιώτη Νικολάου
Σαρώνει πρώην Ολυμπιακός - Έτσι κάνει τη νέα "κλοπή" - Μοιράζει τρελά λεφτά - Μετά την ΑΕΚ ο...

"Κλεισμένο" το super deal. Πόσο θα πάει. Έτοιμος αντικαταστάτης.

Άρης - ΑΕΚ: Η φημολογία υπάρχει καιρό. Οι επαφές, επίσης. Ο τεχνικός της Αλάνιασπορ, Ερόλ Μπουλούτ (ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού), έχοντας περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, έχει σε εκτίμηση τα "προϊόντα" του. Η νέα του ομάδα, η Αλάνιασπορ, ακόμη περισσότερο, αφού οι αγορές της από τα μέρη μας, συνεχίζονται τα τελευταία χρόνια.

Τα κανάλια που έχουν μάλιστα αναπτύξει οι "πορτοκαλί" είναι εξαιρετικά και δικτυωμένα παντού. Από μάνατζερ και στελέχη ομάδων ως και ποδοσφαιριστές. Αυτό λοιπόν που φημολογούνταν μέρες, έγινε και με τη βούλα χτες. Η Αλάνιασπορ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Άρη για τον Μανώλη Σιώπη και βρίσκεται πολύ κοντά στο να τον κάνει δικό της.

Η πρόταση ήταν ύψους 500.000 ευρώ. Ο Αρης ενημέρωσε ήδη πως θέλει τα διπλάσια προκειμένου να συναινέσει στην παραχώρηση του διεθνή αμυντικού χαφ, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν κρίνεται απαγορευτικό από τον τουρκικό σύλλογο,  ο οποίος προ ημερών είχε δώσει περίπου 700.000 ευρώ για να αποκτήσει και τον Τάσο Μπακασέτα.

Εκτιμάται πως ένα ανάλογο ποσό, ή και ελάχιστα παραπάνω (800.000), θα κάμψει τις όποιες αντιστάσεις του Άρη, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι ενήμερος για την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στην Αλάνια, αλλά -το κυριότερο ίσως- είναι και "υποχρεωμένος" λόγω της οικονομικής κατάστασης, η οποία θέλει μια… τόνωση, να προχωρήσει σε αυτήν την πώληση.

Εξυπακούεται πως θα υπάρξει κίνηση για αντικατάσταση του Σιώπη και μάλιστα, ενδεικτικό της όπως φαίνεται δεδομένης πρόθεσης για να γίνει αυτό το deal είναι και το γεγονός πως οι επιτελείς του Αρη, ήδη "ψάχνουν" την αγορά προκειμένου να βρουν τον διάδοχο του Ελληνα χαφ στη μεσαία τους γραμμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-φωτιά για Σαββίδη - Τον ήθελε σαν τρελός και τον πήρε ο Ολυμπιακός - Θα μείνεις "παγωτό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags