Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φελίπε Μπρούνο: Έχει εντυπωσιάσει τον Μαρτίνς στην προετοιμασία ο Βραζιλιάνος
| 2019-06-29 20:45:00

Έχει... βγάλει τα μάτια του Μαρτίνς - Παίκτης-έκπληξη σαρώνει στην προετοιμασία - Δικαίωση Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Έχει... βγάλει τα μάτια του Μαρτίνς - Παίκτης-έκπληξη σαρώνει στην προετοιμασία - Δικαίωση Μαρινάκη

Τραβάνε τα μαλλιά τους στον Ολυμπιακό. Ποιος χτυπάει φανέλα βασικού;

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Πολωνία, με τον Πέδρο Μαρτίνς να προετοιμάζει την ομάδα του για μια απαιτητική σεζόν και ταυτόχρονα να αξιολογεί αρκετούς παίκτες, οι οποίοι δίνουν μάχη για να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος φέρεται να έχει αποκομίσει πολύ θετική άποψη για ένα από τα «στοιχήματα» των μεταγραφικών κινήσεων του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Φελίπε Μπρούνο, που ήρθε από την αυστριακή Λασκ Λιντς, ενώ οι Έλληνες φίλαθλοι τον γνωρίζουν από το πέρασμά του στον Ατρόμητο. Όσο κι αν ο Βραζιλιάνος είχε δείξει δείγματα του πλούσιου ταλέντου του, είναι άλλο του επίπεδο του Ολυμπιακού και άλλο αυτό του Ατρομήτου. Κάτι που σημαίνει ότι ο βιρτουόζος εξτρέμ πρέπει να αποδείξει την αξία του στην προετοιμασία.

Όπως ακούγεται, το πρώτο δείγμα του 25χρονου είναι πέρα για πέρα θετικό. Ο προπονητής του, αλλά και οι συμπαίκτες του Μπρούνο, παρουσιάζονται εντυπωσιασμένοι με το παιχνίδι του, το οποίο βασίζεται κατά κύριο λόγο στην τρομερή έφεσή του στην ντρίμπλα.

Αν μη τι άλλο, ως Πορτογάλος, ο Μαρτίνς δίνει μεγάλη βάση στους εξτρέμ που μπορούν να δημιουργήσουν καταστάσεις στο «ένας με έναν», γι΄ αυτό άλλωστε και την περσινή σεζόν ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν βασικός και αναντικατάστατος ως ο καλύτερος -κατά γενική ομολογία- ντριμπλέρ του Ολυμπιακού.

Φυσικά, η προετοιμασία έχει ακόμα δρόμο και ο Μπρούνο πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ειδικά από τη στιγμή που οι θέσεις των εξτρέμ είναι γεμάτες (υπάρχουν εκεί οι Βαλμπουενά, Χριστοδουλόπουλος, Σουντανί, Μασούρας, Ποντένσε). Ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει να κρίνεται μέχρι τέλους, όπως και άλλοι παίκτες (π.χ. Ντουρμισάι, Κάιπερς), όμως το ξεκίνημά του δείχνει πως έχει τα φόντα να κερδίσει θέση στα πλάνα του Μαρτίνς.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές του με την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο πρώτο φιλικό επί πολωνικού εδάφους με την Πόγκον, καθώς εντυπωσίασε με ορισμένες ενέργειές του. Ο Μπρούνο πήρε χρόνο συμμετοχής και στο σημερινό ματς με την Χάποελ Μπερ Σεβα, μπαίνοντας ως αλλαγή στο τελευταίο 20λεπτο. Πρόλαβε μάλιστα να κάνει εξαιρετική κίνηση και πάσα στον Βαλμπουενά, στη φάση από την οποία προήλθε το πέναλτι που κέρδισε ο Γάλλος για το τελικό 2-2.

Αν ο πρώην άσος του Ατρομήτου συνεχίσει έτσι, θα αποτελέσει παράλληλα δικαίωση για τη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που επέμειναν και έκλεισαν τη μεταγραφή, παρά το γεγονός ότι αυτή φάνηκε να χαλάει και καθυστέρησε αρκετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φουντωσαν οι φήμες στο Λιμάνι - Σκάει μεγάλο "μπαμ" - Το πήρε πάνω του ο Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags