Facebook Pixel Sportdog.gr | Μέσι ή Κουτίνιο; Η μητέρα των μαχών στο Copa America - Βραζιλία-Αργεντινή για πρόκριση στον τελικό!
| 2019-07-02 10:09:00

Μέσι ή Κουτίνιο; Η μητέρα των μαχών στο Copa America - Βραζιλία-Αργεντινή για πρόκριση στον τελικό!

Sportdog Team
Μέσι ή Κουτίνιο; Η μητέρα των μαχών στο Copa America - Βραζιλία-Αργεντινή για πρόκριση στον τελικό!

Ποιος το βάζει πρώτος; Πόσο θα έρθει; Τι "λέει" η παράδοση;

Ο Λιονέλ Μέσι καλείται να κάνει την υπέρβαση και να οδηγήσει την Αργεντινή στη νίκη ενάντια στη Βραζιλία για τον πρώτο ημιτελικό του Copa America.

Η Σελεσάο από την άλλη, που έχει έντονα αποδοκιμαστεί από τον κόσμο της για τις κακές εμφανίσεις, οφείλει να υψώσει το ανάστημά της και να διεκδικήσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Μια παραδοσιακή μάχη, ανάμεσα σε δυο σπουδαίους αντιπάλους, με τη Βραζιλία να είναι εκείνη η οποία είχε την τελευταία νίκη το 2007 απέναντι στην Αλμπισελέστε.

Συνολικά έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους 32 φορές. Η παρέα του Λιονέλ Μέσι έχει το πάνω χέρι καθώς μετράει 15 νίκες και 8 ισοπαλίες και έχει μόλις 9 ήττες απέναντι στην οικοδέσποινα Βραζιλία.

Τετάρτη, ξημερώματα στις 3:30, είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι του Copa America και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικά στοιχήματα για τον νικητή του αγώνα, την ομάδα που θα περάσει στον τελικό, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα και τα συνολικά γκολ.   

Η πρόκριση θα κριθεί σε 90 λεπτά, συν τις καθυστερήσεις, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί θα εκτελεστούν πέναλτι.

Μέσι ή Κουτίνιο;

Μια από τις καλές επιλογές που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα είναι να σκοράρει πρώτος ο Λιονέλ Μέσι και να προκριθεί στον τελικό η Αργεντινή σε απόδοση 8,00, ή αντίστοιχα να σκοράρει πρώτος ο Κουτίνιο για τη Βραζιλία και να προκριθεί η Σελεσάο σε απόδοση 7,50.

Πόσο θα έρθει;

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και ειδικά στοιχήματα σχετικά με το ακριβές σκορ αγώνα, με 2-1, 1-2 ή 1-1, σε απόδοση 3,00. Επιπλέον, προσφέρει ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στο 2ο σε απόδοση 6,00, καθώς και να κερδίσει η Βραζιλία με δυο γκολ διαφορά και ομάδα του πρώτου κόρνερ η Βραζιλία, σε απόδοση 8,00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags