Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Μ’ αυτό το ποσό πωλείται - "Τρελαμένος" ο Δώνης!
| 2019-07-02 10:53:00

ΣΟΚ: Μ’ αυτό το ποσό πωλείται ο Μπουζούκης - Θα τους κάνει "χουνέρι"; - "Τρελαμένος" Δώνης!

του Νίκου Στεργίου
ΣΟΚ: Μ’ αυτό το ποσό πωλείται ο Μπουζούκης - Θα τους κάνει "χουνέρι"; - "Τρελαμένος" Δώνης!

Tρομερές εξελίξεις με τον Έλληνα μπαλαδόρο. Έτσι "τελειώνει";

Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Βρίσκεται στην καθημερινότητα του Τριφυλλιού εδώ και πάνω από ένα μήνα. Συνεχείς οι καταγραφές των εξελίξεων παρότι ουσιαστικά αυτές δεν... υπάρχουν! Στο sportdog έχουμε αναλύσει ευθύς εξ αρχής τα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Έλληνα άσου με το "τριφύλλι" και έγκαιρα όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης.

Σήμερα, καταγράφεται στον Τύπο, μια ακόμη που τις τελευταίες μέρες, εξαιτίας της σοβαρής εμπλοκής που υπάρχουν στις διαπραγματεύσεις, ολοένα και κερδίζει (ρεπορταζιακά τουλάχιστον) χώρο. Αυτή δηλαδή της πώλησης, της άμεσης πώλησης του 21χρονου μέσου, σε περίπτωση που δεν προκύψει τελικά συμφωνία των δύο πλευρών.

Πόσο πιθανό είναι ένα τέτοιο σενάριο; Και κυρίως, πόσο κερδοφόρο θα είναι για τον Παναθηναϊκό; Αν υποθέσουμε λοιπόν πως δεν προκύπτει deal και ο Γιάννης Μπουζούκης δεν ανανεώνει με το "τριφύλλι" και αυτομάτως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μπαίνει στη μεταγραφική βιτρίνα του συλλόγου. 

Αφενός, δεν υπάρχει περίπτωση οι προ διμήνου (και παλαιότερα) διαρροές εκ μέρους του Παναθηναϊκού, πως δηλαδή δεν πρόκειται να παραχωρηθεί με ποσό μικρότερο των 3-4 εκατ. ευρώ να είναι, πρακτικά, εφαρμόσιμες. Καμία ομάδα στον πλανήτη, γνωρίζοντας τα οικονομικά προβλήματα του "τριφυλλιού" και έχοντας μπροστά της έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος Πρωτοχρονιά θα μπορεί να υπογράψει ελεύθερο τον παίκτη δεν θα καταθέσει πρόταση η οποία θα φτάνει - έστω- το 50% των συγκεκριμένων απαιτήσεων. Και αυτό, στην καλύτερη, στην πολύ καλύτερη των περιπτώσεων.

Από την άλλη, από την πλευρά του Έλληνα μέσου, προφανώς και δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμμεριστεί την "πρεμούρα" του συλλόγου για να φέρει χρήματα στα ταμεία, ενώ -και πάλι- σε έξι μήνες θα μπορεί να υπογράψει όπου ο ίδιος επιθυμεί, εξασφαλίζοντας προφανώς σε μια τέτοια περίπτωση ακόμη περισσότερα (οικονομικά) οφέλη. 

Και όσο για εκείνους που ισχυρίζονται πως ο ποδοσφαιρστής θα "φάει" πάγκο σε περίπτωση που δεν ανανεώσει, μια κουβέντα είναι. Αφενός γιατί δεν υπάρχει τέτοια "πολυτέλεια" στον Παναθηναϊκό, αφετέρου γιατί θα πρέπει, έστω και σε μια τέτοια συνθήκη, να περάσει από τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι κάθετα αντίθετος με τη μεθοδολογία που έχει εφαρμοστεί στην περίπτωση των διαπραγματεύσεων με τον "Μπούζου". Πόσο μάλλον να του γνωστοποιηθεί πως δεν θα τον χρησιμοποιεί επειδή δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags