Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σέρτζιο Ολιβέιρα: Αυτόν ζήτησε από τον Σαββίδη ο Άμπελ Φερέιρα
| 2019-07-02 12:42:00

"Παλάβωσε" ο Φερέιρα: Αυτόν ζήτησε από τον Ιβάν - Τινάζει πάλι την μπάνκα; "Δώρο" πρώην ΠΑΟΚτσή;

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Παλάβωσε" ο Φερέιρα: Αυτόν ζήτησε από τον Ιβάν - Τινάζει πάλι την μπάνκα; "Δώρο" πρώην ΠΑΟΚτσή;

"Tρελή" εισήγηση, στέλνει κόσμο αεροδρόμιο. Μπορεί να γίνει;

ΠΑΟΚ -  Σέρτζιο Ολιβέιρα: Από τη στιγμή που ο Δικέφαλος κατάφερε να κάνει το deal με την Μπράγκα και να αγοράσει από τους "αρσεναλίστας" τον Άμπελ Φερέιρα, καταβάλλοντας συνολικά για την τριετία που υπέγραψε τον Πορτογάλο προπονητή ένα ποσό, που μεικτά, προσεγγίζει τα 13 εκατ. ευρώ, τίποτα δεν είναι απίθανο και δεν γίνεται να αποκλειστεί εκ των προτέρων.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε με διάφορες εναλλακτικές προτάσεις (συνιδιοκτησία με καταβολή του μισού ποσού των 12 εκατ. ευρώ της ρήτρας εξαγοράς) να συμφωνήσει με την Πόρτο για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα. Δεν τα κατάφερε, αφού οι "δράκοι" αποφάσισαν, λόγω και της λειψανδρίας που υπάρχει τη δεδομένη τουλάχιστον στιγμή στο κέντρο τους, να μη συζητήσουν την παραχώρηση του Πορτογάλου μέσου.

Η άφιξη όμως του Φερέιρα, φαίνεται πως αλλάζει την προσέγγιση τουλάχιστον του Δικεφάλου, με τον νέο προπονητή να καταθέτει… στίγμα προθέσεων, ζητώντας -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- να γίνει μια ακόμη προσπάθεια για τον συμπατριώτη του. Εύκολο δεν μοιάζει πως είναι, αφού αφενός θα ξεκινήσει εξ αρχής πλέον, μια νέα διαπραγμάτευση για τον 26χρονο μέσο και αφετέρου, οι διαθέσεις της Πόρτο δεν έχουν αλλάξει ως προς την άμεση παραχώρησή του.

Οι δευτεραθλητές Τουρκίας χρειάζονται τον παίκτη, τουλάχιστον μέχρι να δουν τι θα τους φέρει το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, οι προβληματικές -όπως παρουσιάζονταν τον περασμένο Ιανουάριο όταν και άνοιξε το "παράθυρο" για την άφιξη του στην Τούμπα- σχέσεις του με τον τεχνικό της ομάδας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί, οπότε η προσπάθεια δεν μοιάζει να έχει (πολλές) πιθανότητες επιτυχίας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η ομάδα που καταφέρνει να πετύχει ένα deal ανάλογο της συμφωνίας με τον Φερέιρα μπορεί να ισχυρίζεται πως μπορεί να πετύχει οτιδήποτε κυνηγήσει. Και ίσως, το σημαντικότερο, ακόμη και αν δεν κάτσει στον ΠΑΟΚ ο Ολιβέιρα, τουλάχιστον ο νέος του προπονητής έχει προσδιορίσει το πρώτο που χρειάζεται για το χτίσιμο της δικής του ομάδας. Έναν χαφ δηλαδή που αν δεν είναι ο συμπατριώτης του, θα έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά αυτού...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Αυτόν τον προπονητή είχε "κλείσει" ο Σαββίδης αντί του Φερέιρα - Θα... έπεφτε η Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags