Facebook Pixel Αποθέωση Δέλλα σε Μανωλά
| 2019-07-02 21:38:00

Αποθέωση Δέλλα σε Μανωλά: «Έπαιζε μαζί μου, είναι τοπ!»

Sportdog Team
Αποθέωση Δέλλα σε Μανωλά: «Έπαιζε μαζί μου, είναι τοπ!»

Φοβερά λόγια Κολοσσού για τον Έλληνα αμυντικό.

Με αποθεωτικά λόγια μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας για τον Κώστα Μανωλά με αφορμή τη μεταγραφή του στη Νάπολι.

«Τον γνωρίζω καλά, όταν άρχισε την καριέρα του στην Ελλάδα έπαιζε μαζί μου και ξέρω τι άνθρωπος και παίκτης είναι. Έχει αυτό που χρειάζεται κάποιος στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, είναι ταχύτατος και δυνατός σωματικά. Ωρίμασε πολύ στα χρόνια που έμεινε στην Ρόμα, η Νάπολι έκανε μία πραγματικά μεγάλη κίνηση για να ενισχύσει την άμυνά της.

Αν θα είναι οι Κουλιμπαλί και Μανωλάς το ισχυρότερο αμυντικό δίδυμο στην Ιταλία; Ας ελπίσουμε πως θα είναι! Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης για όλους, ο Κουλιμπαλί και ο Κώστας θεωρητικά είναι πολύ ισχυροί αλλά διαφορετικοί. Ο Καλιντού είναι πιο δυνατός στην κατοχή της μπάλας, ο Κώστας είναι πιο δυνατός στις διεκδικήσεις της μπάλας», ανέφερε αρχικά στο «Calcionapoli24». Και συνέχισε:

«Ο Μανωλάς είναι ένας τοπ παίκτης αυτή τη στιγμή, έχει βελτιωθεί πολύ από άποψη τακτικής κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο κάθε ημέρα πρέπει να μαθαίνεις κάτι, αυτή τη στιγμή έχει την ευκαιρία να δουλέψει με έναν σπουδαίο προπονητή όπως ο Αντσελότι και να μάθει πάρα πολλά. Εκτός γηπέδου δεν είναι κακός ο Κώστας, είναι ένας παίκτης που θέλει πάντα να παίζει και να είναι σε τοπ επίπεδο. Μερικές φορές τρελαίνεται αλλά είναι άξιος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags