Facebook Pixel Πάπε Σισέ: Εκεί πόνταραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού
| 2019-07-03 19:30:00

Κάνει "ζημιά" στον Ολυμπιακό - Έτσι χάνει εκατομμύρια - Αναβολή στο deal - Αυτός... σαμποτάρει

του Παναγιώτη Νικολάου
Κάνει "ζημιά" στον Ολυμπιακό - Έτσι χάνει εκατομμύρια - Αναβολή στο deal - Αυτός... σαμποτάρει

Απρόσμενη εξέλιξη και... τρικλοποδιά. Δεν το πιστεύουν στο λιμάνι!

Πάπε Σισέ: Εκεί πόνταραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού 

Μήνες τώρα, σε καθημερινή σχεδόν βάση, γίνεται λόγος για το ενδιαφέρον που έχει συγκεντρώσει ο Παπέ Σισέ και την προσδοκία του Ολυμπιακού για μια πώληση του κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου που θα ξεπερνάει μάλιστα τα 15 εκατ. ευρώ, ποσό που είχε έρθει στα γραφεία των «ερυθρόλευκων» τον περασμένο Ιανουάριο (από την Αουγκσμπουργκ), τότε όμως η πρόταση είχε τελικά απορριφθεί.

Είναι αλήθεια πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πόνταραν και στην παρουσία του νεαρού στόπερ στην εθνική Σενεγάλης στο πλαίσιο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Πάντα άλλωστε, τέτοια τουρνουά, αλλά και γενικότερα συμμετοχές με τις εθνικές ομάδες, «τσιμπάνε» τις τιμές των ποδοσφαιριστών. Πόσο μάλλον όταν η φετινή βερσιόν της Σενεγάλης έχει ένα εντυπωσιακό ρόστερ, που την καθιστά και πόλο έλξης για τους απανταχού ενδιαφερόμενους, αλλά και την μετατρέπει σε φαβορί της διοργάνωσης.

Το κακό λοιπόν είναι πως μέχρι στιγμής, ο Σισέ δεν έχει πάρει ούτε δευτερόλεπτο από τον συνεπίθετο του εκλέκτορα, Αλιού. Και αυτό παρότι στο ματς της πρεμιέρας των ομίλων, ο Σαλίφ Σανέ (στόπερ της Σάλκε) τραυματίστηκε και τέθηκε εκτός δράσης για δύο εβδομάδες. Ο Σισέ, έκτοτε, προτίμησε να βάλει στο πλευρό του… ακούνητου Κουλιμπαλί (του στόπερ της Νάπολι δηλαδή) τον Κουγιατέ, ο οποίος αγωνίζεται και ως αμυντικός χαφ στην Κρίσταλ Πάλας, παρά να δώσει μια ευκαιρία στον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος πάντως – κακά τα ψέματα – με αυτόν τον ανταγωνισμό λογικό είναι να υπολογίζεται ως ο τέταρτος τη τάξει κεντρικός αμυντικός της Σενεγάλης.

Η Σενεγάλη συνεχίζει στα νοκ-άουτ του Κυπέλλου Εθνών αντιμετωπίζοντας την Παρασκευή την Ουγκάντα διεκδικώντας πλέον μια θέση στα προημιτελικά. Ασυζητητί είναι ομάδα για… τελικό (και βάλε), ο Σανέ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος, ωστόσο και από την άλλη, δύσκολα και ο Σισέ θα εμπιστευτεί τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Ζημιά δεν κάνει προφανώς, αφού η αξία του κεντρικού αμυντικού των «ερυθρόλευκων» είναι παγιωμένη στο διεθνές στερέωμα, η αλήθεια όμως είναι πως δεν συμβάλλει στο περαιτέρω «πουσάρισμα» του ονόματος του και την όσο το δυνατόν γρηγορότερη (και επικερδέστερη προφανώς) άφιξη μιας πρότασης για την παραχώρηση του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags