Facebook Pixel Sportdog.gr | "Καμπανάκι" για τον Ολυμπιακό – Το... έσωσε ο Γκερέρο στην εκπνοή - Κέρδισε Σεμέδο, έχασε Βούκοβιτς!
| 2019-07-03 19:55:00

"Καμπανάκι" για τον Ολυμπιακό – Το... έσωσε ο Γκερέρο στην εκπνοή - Κέρδισε Σεμέδο, έχασε Βούκοβιτς!

Sportdog Team
"Καμπανάκι" για τον Ολυμπιακό – Το... έσωσε ο Γκερέρο στην εκπνοή - Κέρδισε Σεμέδο, έχασε Βούκοβιτς!

Ισόπαλοι 1-1 με τη Λέγκια Γκντανσκ οι Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Λέγκια Γκντανσκ στο τρίτο φιλικό τους επί πολωνικού εδάφους.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα, αφού οι Ερυθρόλευκοι έχασαν τον Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και εκφράζονται φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση!

Οι Πολωνοί προηγήθηκαν στο 69' έπειτα από σοβαρό λάθος του γκολκίπερ, Μάριου Σιαμπάνη, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις με τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αξιοποίησε τη σημερινή αναμέτρηση ως πρόβα για τα ματς με την Πλζεν, παρατάσσοντας τους βασικούς. O Σα κάθισε κάτω από τα δοκάρια, με τους Βούκοβιτς και Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας, τον Τσιμίκα αριστερά και τον Ελαμπντελαουί δεξιά. Στον άξονα έπαιξαν οι Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε, στην κορυφή της επίθεσης ο Ντουρμισάι και πίσω του κινήθηκαν οι Φορτούνης, Μπρούνο και Ποντένσε.

O Ολυμπιακός είχε κάποια ξεσπάσματα στο παιχνίδι τους με τις συνεργασίες του Φορτούνη κατά κύριο λόγο με τον Ποντένσε και δευτερευόντως με τον Μπρούνο. Οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν με υπομονή την μπάλα, όμως φανέρωσαν αδυναμίες στη δημιουργία ευκαιριών απέναντι στην καλά οργανωμένη πολωνική άμυνα.

Τουλάχιστον, πήραν καλύτερο βαθμό στα μετόπισθεν σε σχέση με τα προηούμενα φιλικά, ενώ πολύ θετική παρουσία είχε ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος επέδειξε σιγουριά και σταθερότητα στο κέντρο της άμυνας, παίζοντας ως βασικός για πρώτη φορά.

Φορτούνης (7') και Σεμέδο (14') είχαν καλές ευκαιρίες, με τον Μπουχαλάκη να πρωταγωνιστεί στη μεγαλύτερη στιγμή του Ολυμπιακού, με το σουτ να αποκρούεται δύσκολα από τον αντίπαλο γκολκίπερ στο 45'.

Στο δεύτερο μέρος ο Μαρτίνς έκανε πολλές αλλαγές και ο Ολυμπιακός δεν βρήκε ρυθμό. Από αυτούς που μπήκαν, μεγαλύτερη διάθεση έδειξε ο Βαλμπουενά, ενώ ο Γκερέρο πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με δυνατό σουτ στο 93'.

Ολυμπιακός: Σα (67’ Σιαμπάνης), Ομάρ (65’ Τοροσίδης), Σεμέδο (65’ Αβραάμ), Βούκοβιτς (35’ Μπα), Τσιμίκας (65’ Κούτρης), Μπουχαλάκης (65’ Σουρλής), Γκιλιέρμε (65’ Ανδρούτσος), Μπρούνο (65’ Μασούρας), Φορτούνης (65’ Γκερέρο), Ποντένσε (65’ Σολδάνο), Ντουρμισάι (55’ Βαλμπουενά)

Λέγκια Γκντανσκ: Αλομέροβιτς, Φίλα, Ναλέπα, Μαλόκα, Μλαντένοβιτς, Λούκασικ, Κουμπίτσκι, Γκάγιος, Βίκρι, Σόμπιεκ, Ουντόβισιτς

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags