Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θα έρθει ο Ανίτα στο Τριφύλλι;
| 2019-07-04 08:35:00

Ψάχνεται για σούπερ μεταγραφή ο Νταμπίζας - "Έπιασε" 8,5 εκατ. η αξία του - Επιβεβαίωση sportdog!

Sportdog Team
Ψάχνεται για σούπερ μεταγραφή ο Νταμπίζας - "Έπιασε" 8,5 εκατ. η αξία του - Επιβεβαίωση sportdog!

Το διάβασες εδώ; Είναι είδηση!

Παναθηναϊκός: Από χθες έχουμε γράψει ότι η περίπτωση του Βέρνον Ανίτα "παίζει" για τους Πράσινους, δεδομένου ότι ο Νίκος Νταμπίζας διατηρεί άριστες επαφές με τους ανθρώπους της Νιουκάστλ.

Ρεπορτάζ που βλέπουμε ότι επαναφέρει σήμερα η Πράσινη, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει καπνός και φωτιά...

Θυμηθείτε τι γράφαμε χθες, μεταξύ άλλων, για το συγκεκριμένο θέμα: Την ώρα που ο Παναθηναϊκός κάνει... μηδενική πρόταση για αγορά ποδοσφαιριστή (Φάνος Κατελάρης) -και φυσικά απορρίπτεται μετά πολλών επαίνων-, την ώρα που ο βασικός στόχος των "πρασίνων" για τη θέση των εξτρέμ προτιμάει να δοκιμαστεί στην 63η ομάδα στην Αγγλία, τη Σάουθεντ, βάσει της περυσινής της κατάταξης (Καλούμ Ρόμπερτς), φέρεται να εξαντλεί τις πιθανότητες του για να δελεάσει έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πριν έξι χρόνια πήγε στην Πρέμιερσιπ και τη Νιουκάστλ έναντι 8,5 εκατ. ευρώ.

(...) Εξυπακούεται πως πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού δεδομένα -πέραν των υπολοίπων- ο Ανίτα θα έχει σίγουρα προσφορές από πρωταθλήματα που λογικά θα τον συγκινούν περισσότερο από το ελληνικό (κάτι που θα ενισχυθεί όταν βρει την άκρη στη διαδικασία λύσης συμβολαίου με τη Λιντς), από την άλλη όμως, αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα για τον Παναθηναϊκό, τότε δικαιολογημένα ο Νίκος Νταμπίζας την εξαντλεί, αφού όντως ο Ολλανδός μέσος είναι από τους ποδοσφαιριστές εκείνους που ανεβάζουν επίπεδο το ρόστερ των "πρασίνων".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags