Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Βούρου στον ΣΠΟΡ FM για το γήπεδο της ΑΕΚ: "Σήμερα πήραμε δεσμεύσεις ότι θα..."!
| 2019-07-04 14:27:00

Αποκάλυψη Βούρου στον ΣΠΟΡ FM για το γήπεδο της ΑΕΚ: "Σήμερα πήραμε δεσμεύσεις ότι θα..."!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Βούρου στον ΣΠΟΡ FM για το γήπεδο της ΑΕΚ: "Σήμερα πήραμε δεσμεύσεις ότι θα..."!

Τι αποκάλυψε ο νέος δήμαρχος Χαλκηδόνας.

Ουσιαστική χαρακτήρισε τη σημερινή ξενάγηση στο υπό ανέγερση «Αγια-Σοφιά» γήπεδο της ΑΕΚ ο Γιάννης Βούρος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο νέος δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας μίλησε ζωντανά στο «αέρα» με τον Γιάννη Σταυρόπουλο υπογραμμίζοντας ότι σήμερα έλαβε από όλους τους φορείς δεσμεύσεις ότι οι υπογραφές θα πέσουν αρκετά γρήγορα.

«Ο νέος δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας μίλησε ζωντανά στο «αέρα» με τον Γιάννη Σταυρόπουλο υπογραμμίζοντας ότι σήμερα έλαβε από όλους τους φορείς δεσμεύσεις ότι οι υπογραφές θα πέσουν αρκετά γρήγορα. Διαπιστώσαμε ότι οι αγκυλώσεις του παρελθόντος και οι όποιες εκκρεμότητες έχουν αρθεί και όχι στα λόγια. Οι δεσμεύσεις του κ.Πατούλη είναι δεδομένες, είχαμε την τύχη να συζητήσουμε και πολύ πριν την εκλογή μας για να είμαστε σχεδόν έτοιμοι όταν αναλάβουμε τα καθήκοντά μας. Η ενημέρωση η σημερινή ήταν ουσιαστική και καθόλου τυπική δεδομένου ότι μπροστά στις κάμερες, η Περιφέρεια, η Ερασιτεχνική και ο δήμος δεσμεύτηκαν ότι οι υπογραφές για τις όποιες εκκρεμότητες θα πέσουν πάρα πολύ γρήγορα. Ελπίζω ότι τέλη Αυγούστου και αρχές Σεπτέμβριου θα αρχίσουμε την υπογειοποίηση, μέχρι το τέλος του Μάρτη να έχει ολοκληρωθεί και διαφάνεια αλλά και η υποδομή του στεγάστρου και παράλληλα τρέχουν ό,τι έχει σχέση με την ανάπλαση της περιοχής», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags