Facebook Pixel Ατάκες Λυσάνδρου για αναδιάρθρωση
| 2019-07-05 16:47:00

Ατάκες Λυσάνδρου για αναδιάρθρωση – Βλέπει επανεκκίνηση και οφέλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Sportdog Team
Ατάκες Λυσάνδρου για αναδιάρθρωση – Βλέπει επανεκκίνηση και οφέλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Έτσι θα διορθωθούν τα λάθη σύμφωνα με τον πρόεδρο της Super League.

Συνέντευξη στo Reuters έδωσε ο Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μέσα από την αναδιάρθρωση.

«Θέλουμε ένα πρωτάθλημα που θα διατηρήσει το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική, μια διοργάνωση που θα είναι ελκυστική, τόσο για τους φιλάθλους, όσο και για τους πιθανούς χορηγούς», αναφέρει συγκεκριμένα.

Οσον αφορά την αύξηση των εισιτηρίων τονίζει: «Σκοπός είναι να αυξήσουμε το σασπένς στη διεκδίκηση του τίτλου. Περιμένουμε αύξηση του ανταγωνισμού και τα επιπλέον πλεονεκτήματα που τον συνοδεύουν. Οι αριθμοί των θεατών πρέπει να αυξηθούν, τόσο από πλευράς μέσου όρου, όσο και από πλευράς συνολικών αριθμών».

Στη συνέχεια τόνισε: «Η μείωση των ομάδων σε 14 (από 16) δεν θα ήταν από μόνη της αρκετή να αυξήσει το ενδιαφέρον και να αναβαθμίσει την εμπορικότητα του πρωταθλήματος. Η έρευνά μας έχει δείξει ότι έπρεπε να συνοδευτεί από τη διεξαγωγή πλέι-οφ για να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Στο τέλος υπογράμμισε: «Το παρελθόν είναι χρήσιμο ως οδηγός για να μας βοηθήσει να αποφύγουμε λάθη που έγιναν παλιά. Δεν είναι μια άγκυρα που θα μας κρατήσει πίσω. Θέλουμε μια επανεκκίνηση. Έχουμε εντοπίσει τα πράγματα που έχουν τελειώσει ή πρέπει να τελειώσουν και έχουμε σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο σχετικό κείμενο γίνεται αναφορά στον υποβιβασμό ομάδων λόγω χρεών, στη διεξαγωγή πολλών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών (ανάμεσά τους και ο τελικός του Κυπέλλου) και στην εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στην Τούμπα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags