Facebook Pixel Premier League: Ο Νικολά Πεπέ της Λιλ βρίσκεται στα ραντάρ της Λίβερπουλ, για τον οποίο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Άρσεναλ.
| 2019-07-07 05:03:00

Τσίμπησε "λαβράκι" η Λίβερπουλ - "Κλέβει" παίκτη-στόχο από Άρσεναλ-Γιουνάιτεντ !

Sportdog Team
Τσίμπησε "λαβράκι" η Λίβερπουλ - "Κλέβει" παίκτη-στόχο από Άρσεναλ-Γιουνάιτεντ !

Τι συμβαίνει στο Νησί;

Premier League: Ο Νικολά Πεπέ της Λιλ βρίσκεται στα ραντάρ της Λίβερπουλ, για τον οποίο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Άρσεναλ.

Μάλιστα οι Κόκκινοι έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη, κάτι που επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, ο οποίο είπε:

"Η Λίβερπουλ αν και έχει παίκτες στην θέση του Νικολά, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι Άγγλοι μιλάνε ήδη με τον μάνατζερ του», δήλωσε στο γαλλικό ραδιόφωνο RCM Sport ο Λόπεζ και συμπλήρωσε: «Πριν την έναρξη του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, είχαμε δυο προτάσεις για την παραχώρηση του, τις οποίες και θα εξετάσουμε μόλις επιστρέψει ο ίδιος από την Αίγυπτο. 

Εγώ δεν έχω πει ποτέ κάποια συγκεκριμένη τιμή. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι τον κοστολογούμε σε ένα ποσό από τα 40 μέχρι και τα 80 εκατομμύρια ευρώ."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags