Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Επικράτησε 3-0 της Νόρτζελαντ σε φιλικό
| 2019-07-06 17:56:00

Θέλει δουλειά, αλλά αρέσει ο ΠΑΟΚ του Φερέιρα – Τριάρα στη Νόρτζελαντ – "Αποκάλυψη" ο Γαϊτανίδης!

Sportdog Team
Θέλει δουλειά, αλλά αρέσει ο ΠΑΟΚ του Φερέιρα – Τριάρα στη Νόρτζελαντ – "Αποκάλυψη" ο Γαϊτανίδης!

Νίκησε 3-0 ο Δικέφαλος, γκολάρα ο πιτσιρικάς.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη νίκη του στη σεζόν, καθώς επικράτησε με 3-0 της Νόρτζελαντ στο δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους.

Οι Τσούμπα Άκπομ, Αντώνης Γαϊτανίδης και Λέο Ζαμπά πέτυχαν τα γκολ του Δικεφάλου, ο οποίος έδειξε πως θέλει δουλειά κυρίως στον δημιουργικό τομέα, παρά την ευρεία νίκη.

Το ματς

Ο Άμπελ Φερέιρα έκανε ξανά δοκιμές, με κυριότερη αυτή της χρησιμοποίησης του δεξιοπόδαρου Ροντρίγκο Σοάρες στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Συγκεκριμένα, παρέταξε ενδεκάδα με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τουςΔεληγιαννίδη, Κρέσπο, Μιχάι, Ροντρίγκο στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά. Κάτσε και Μίσιτς ήταν στον άξονα, Λημνιός και Ενρίκε στα άκρα, ενώ οι Μπίσεσβαρ και Άκπομ ήταν οι δύο προωθημένοι.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’ με σκόρερ τον Άκπομ έπειτα από κλέψιμο της μπάλας και ωραία δημιουργία του Ενρίκε. Ο Βραζιλιάνος γενικότερα ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες του Δικεφάλου, δίνοντας συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις. Πάντως, παρά το γρήγορο γκολ ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να απειλήσει παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις στο πρώτο μέρος.

Το δίδυμο Κάτσε-Μίσιτς στον άξονα παρουσιάστηκε αρκετά προβληματικό στη δημιουργία παιχνίδιού, ενώ ο Δικέφαλος εκτέθηκε σε ορισμένες φάσεις στην άμυνα, αναγκάζοντας τον Πασχαλάκη σε επεμβάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φερέιρα άλλαξε όλα την ενδεκάδα και είδε τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται πιο αποτελεσματικός, αφού πέτυχε δύο γκολ δίχως να δημιουργήσει πληθώρα ευκαιριών.

Την παράσταση έκλεψε ο πιτσιρικάς Αντώνης Γαϊτανίδης, ο οποίος στο 65’ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ «κρεμώντας» τον  αντίπαλο γκολκίπερ με λόμπα, ενώ ο Ζαμπά έκανε το 3-0 στο 72’ έπειτα από ασίστ του Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός αγωνίστηκε και πάλι σε ρόλο κεντρικού χαφ και ξεχώρισε, δείχνοντας ότι του πάει ο νέος του ρόλος, ενώ θετικές εντυπώσεις άφησε και ο παρτενέρ του στη μεσαία γραμμή, Ντόουγκλας Αουγκούστο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (46’ Μελίσσας), Δεληγιαννίδης (28’ Μάτος), Μιχάι (46’ Ινγκασον, 75’ Χατζηϊσαίας), Κρέσπο (46’ Βαρέλα), Ροντρίγκο (46’ Γιαννούλης), Κάτσε (46’ Ντάγκλας), Μίσιτς (46’ Ελ Καντουρί), Λημνιός (46’ Ζαμπά), Ενρίκε (46’ Στοχ), Μπίσεσβαρ (46’ Πέλκας, 81’ Σφιντέρσκι), Άκπομ (46’ Γαϊτανίδης, 81’ Λάμπρου).

Η αρχική ενδεκάδα της Νόρτζελαντ: Λάρσεν, Ρίγκααρντ, Ντονιόχ, Ράσμουσεν, Ογκίστ, Λάρσεν, Κρίστενσεν, Ντάμσγκααρντ, Μουμίν, Ατάνγκα, Φράνσις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags