Facebook Pixel Στέλνει μήνυμα στον Μαρτίνς o Ντουρμισάι
| 2019-07-06 23:56:00

Τρελαμένος Ντουρμισάι στον Ολυμπιακό – Στέλνει μήνυμα στον Μαρτίνς! Ποιον αποθεώνει

Sportdog Team
Τρελαμένος Ντουρμισάι στον Ολυμπιακό – Στέλνει μήνυμα στον Μαρτίνς! Ποιον αποθεώνει

Φοβερές ατάκες από τον παίκτη των ερυθρόλευκων.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι είναι από τους διακριθέντες στα φιλικά του Ολυμπιακού επί πολωνικού εδάφους.

Ήδη ο Σάκης Τσιώλης υποστήριξε μιλώντας στο Sportdog, ότι ο 22χρονος δένει πολύ καλά με τον Φορτούνη και εκτίμησε πως θα ξεκινήσει βασικός στο πρώτο ματς με τη Βικτόρια Πλζεν.

Η μεταγραφή του Ολυμπιακού μίλησε μετά το τελευταίο φιλικό με τη Γιαγκελόνια και αποθέωσε τον Γκερέρο για τα κολακευτικά λόγια που είπε. Παράλληλα έστειλε μήνυμα στον προπονητή του, ότι θέτει ευατόν υπό την κρίση του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος και θα αποφασίσει για τη θέση του στην ομάδα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Φιορίν Ντουρμισάι στην κάμερα της Nova:

Για το φιλικό με την Γιαγκελόνια: «Σίγουρα η ομάδα δεν ήταν τόσο καλή όσο οι προηγούμενες, αλλά είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε, δουλέψαμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις επιθετικά. Μένει ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω και πετύχαμε πολλά γκολ επιθετικά».

Για τα κολακευτικά σχόλια του Γκερέρο προς το πρόσωπό του: «Με τιμούν τα λόγια του Γκερέρο, από εκεί και πέρα έχω προσπαθήσει να μάθω πράγματα από τον τρόπο παιχνιδιού του και να εκμεταλλευτώ κινήσεις από το ρεπερτόριο του. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή μπροστά μου και μπορώ να αφομοιώσω πολλά πράγματα από εκείνον».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Πήγαμε πολύ καλά σήμερα και δεν έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε από το σημερινό παιχνίδι. Μερικές φορές στην προετοιμασία είναι καλό να έρχονται κάποια αρνητικά αποτελέσματα για να διορθώνουμε πράγματα. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν πολύ καλά αποτελέσματα, με βάση την εικόνα του σημερινού ματς».

Για την παρουσία του στην προετοιμασία: «Το να είσαι στον Ολυμπιακό, είναι κάτι το ονειρικό και μοναδικό. Από εκεί και πέρα προσπαθώ σε κάθε ματς να δίνω το 100%. Δεν ξέρω αν πηγαίνω καλά ή όχι, θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Αν τα πηγαίνω καλά, θα το αποφασίσει ο προπονητής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags