Facebook Pixel Άγγελος Αναστασιάδης: Ποιος θα είναι ο διάδοχός του στον πάγκο της Εθνικής
| 2019-07-07 11:25:00

"Τελειωμένος" ο Αναστασιάδης - Έριξαν "πόρτα" σε Δέλλα, Ουζουνίδη - Φέρνουν ξανά... Σκίμπε!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τελειωμένος" ο Αναστασιάδης - Έριξαν "πόρτα" σε Δέλλα, Ουζουνίδη - Φέρνουν ξανά... Σκίμπε!

Τα πάνω-κάτω στην Εθνική ομάδα, επιστροφή στο παλιό μοντέλο.

Άγγελος Αναστασιάδης: Η πορεία της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2020 υπό τις οδηγίες του Αναστασιάδη, με την πρόσφατη "σφαλιάρα" της ήττας από την Αρμενία να δημιουργεί έντονους κλυδωνισμούς, που οδήγησαν μέχρι και σε ανοικτή κόντρα του ομοσπονδιακού τεχνικού με τον αρχηγό της ομάδας, Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Φαίνεται πως στην ΕΠΟ το έχουν πάρει απόφαση ότι δεν υπάρχει μέλλον με τον Αναστασιάδη στον πάγκο, αφού ούτε η εικόνα και τα αποτελέσματα της Εθνικής είναι ιδανικά ούτε το κλίμα στα αποδυτήρια καλό.

Όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες, είναι ειλημμένη απόφαση η απομάκρυνση του Αναστασιάδη από την τεχνική ηγεσία της Γαλανόλευκης και μόνο αν δεν βρεθεί ο εκλεκτός θα πάει η Εθνική στα ματς του Σεπτεμβρίου με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή που αποφασίζει για το νέο τεχνικό της Εθνικής προσανατολίζεται να επενδύσει σε ξένο προπονητή.

Θα έλεγε κανείς πως η ΕΠΟ θα προχωρήσει σε μια επιλογή τύπου Μίχαελ Σκίμπε. Δηλαδή, θα προτιμήσει έναν προπονητή από το εξωτερικό, άφθαρτο στην ελληνική πραγματικότητα και με όσο το δυνατόν καλύτερο βιογραφικό.

Παράλληλα, παρά τα ονόματα των εν Ελλάδι περιπτώσεων που έχουν γραφτεί (Ουζουνίδης και Δέλλας), όπως λέγεται οι αρμόδιοι δεν προκρίνουν τη λύση Έλληνα προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός στον Παναθηναϊκό με Μπουζούκη - Τι του χαρίζει ο "κομμένος" - Ο νέος Δομάζος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags