Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δεν κάνει τη διαφορά ο Ζεφάν, άλλο επίπεδο ο Ολυμπιακός - Εργαλείο, γρήγορος, μαχητικός"
| 2019-07-07 16:58:00

"Δεν κάνει τη διαφορά, άλλο επίπεδο ο Ολυμπιακός - Εργαλείο, γρήγορος, μαχητικός"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Δεν κάνει τη διαφορά, άλλο επίπεδο ο Ολυμπιακός - Εργαλείο, γρήγορος, μαχητικός"

Ατάκες-φωτιά στο sportdog για "ερυθρόλευκο" στόχο.

Ολυμπιακός: Ο Μεντί Ζεφάν είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και με δεδομένο ότι έμεινε ελεύθερος από τη Ρεν, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο 27χρονος είναι δημιούργημα των ακαδημιών της Λιόν, αγωνίζεται ως αμυντικός καλύπτοντας και τις δύο πλευρές στα άκρα, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί ως εξτρέμ.

Την περασμένη σεζόν ο Αλγερινός αγωνίστηκε σε 31 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (20 στο γαλλικό πρωτάθλημα, 6 στο Γιουρόπα Λιγκ και 5 στο Κύπελλο) και ως free agent έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον από Ιταλία, Αγγλία και Ισπανία, με τις Φιορεντίνα, Νόριτς και Εσπανιόλ να θεωρούνται επίδοξοι μνηστήρες.

"Ήταν ένα παιδί που ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες, δεν έκανε όμως τη τρελή διαφορά", σημειώνει ο Ντίνος Ανδριανόπουλος. Ο ειδικός του γαλλικού πρωταθλήματος μίλησε στο sportdog για τον παίκτη και όσα μας είπε είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Ποια είναι η θέση που ταιριάζει στον παίκτη; "Περισσότερο τον είχαν για δεξί μπακ, αλλά έχει καλύψει πολλές θέσεις πίσω. Κάποια στιγμή έπαιξε και στις πτέρυγες", απαντά και συμπληρώνει: "Η Ρεν είναι μια αλλοπρόσαλλη ομάδα. Δεν βοηθάει πολύ τους παίκτες της. Έπαιζε Ευρώπη, είχε πτώση μετά, ανέβηκε και κατέκτησε το Κύπελλο. Είχε σκαμπανεβάσματα. Δεν είναι παίκτης τοπ επιπέδου που μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά είναι εργαλείο".

Ποια άλλα στοιχεία του τον ξεχωρίζουν; "Είναι γρήγορος. Έχει ανεβάσματα και επιστροφές. Δεν ήταν πολύ καλός στο μποξ του μποξ. Είναι περισσότερο πάνω στη γραμμή. Είναι μαχητικός", τονίζει.

Στον Ολυμπιακό μπορεί να πιάσει; "Στο γαλλικό πρωτάθλημα δεν έκανε τη διαφορά. Στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να βελτιωθεί. Είναι άλλο το επίπεδο. Θεωρώ ότι θα είναι καλή προσθήκη. Έχει αποδείξει ο Ολυμπιακός ότι αν θέλει κάποιον τον παίρνει", καταλήγει ο Ντίνος Ανδριανόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags